Poppen en Knuffels Reviews Verlopen winacties

Nieuwe schitterende Rainbow High poppen

Nieuwe schitterende Rainbow High poppen 27 september 202223 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Nieuwe collectie Rainbow High-modepoppen

Rainbow High poppen zijn schitterende, gedetailleerde modepoppen van MGA Entertainment. Er is onlangs een nieuwe lijn poppen verschenen, daar vertelden we jullie al eerder over. Wij mochten er eentje reviewen. Lees onze bevindingen!

Nieuwe collectie Rainbow High-modepoppen

MGA Entertainment kennen we natuurlijk van L.O.L. Surprise en ook van Mermaze Mermaidz. Alle lijnen hebben de meest schitterende poppen. De poppen van Rainbow High zijn ontzettend gedetailleerd. Onlangs verscheen er een nieuwe collectie met zes nieuwe personages. Wij kregen Meena Fleur toegestuurd. Wat een beauty hè! Hadden ze maar zulke mooie poppen toen ik zelf nog klein was, haha! Meena Fleur is geboren en getogen in New Delhi, India. Daar is ze hartstikke trots op en ze deelt dan ook graag invloeden uit haar roots met haar vrienden, waaronder de mehndi body art op haar handen. Ze ontwerpt zelf accessoires en brengt sieraden aan op haar outfits om hier een extra persoonlijke touch aan te geven.

Meena Fleur komt met twee verschillende outfits en een heleboel accessoires. En wat ik zelf heel grappig vond: ze komt ook met twee verschillende sets benen. Dit omdat ze een set platte schoenen heeft en een set met hakken. Hierdoor is de stand van haar voeten anders en krijg je dus twee sets benen erbij. Ze heeft een heleboel prachtige details, zoals haar make-up en de kunst op haar handen.

Jasmijn (5) vindt de poppen helemaal geweldig. Ze had zelf nog geen Rainbow High pop, dus dit is haar eerste kennismaking. De pop heeft al kennisgemaakt met al haar L.O.L poppen en er wordt druk gespeeld met alles. Het is erg leuk voor haar om alle accessoires te proberen en de haren en dergelijke van de pop te kammen. Ook krijg je een standaard bij de pop waardoor ze kan staan. Wat ik zelf overigens ook erg tof vind, is hoe inclusief de poppen zijn. Er zijn verschillende culturen en huidskleuren en zo kan ieder meisje zich herkennen in een pop! Hoe mooi is dat!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

23 comments

  1. Leuk voor mijn dochter! Ze houdt erg van poppen met leuke accessoires. Haar verjaardag komt er langzaam weer aan, een leuk extraatje zou het zijn! Ben alleen niet actief op social media, hoop dat ik via deze weg toch een kansje mag maken.

  2. in deze dure tijden maak ik hier graag kans op voor mijn meisje zodat ik haar toch wat in de zak van 5-12 kan doen en deze pop wil ze heel graag en staat hoog op het verlanglijstje

    1. Ik weet zéker, dat mijn kleindochter van 7 jaar, de állergrootste fan is van de Rainbow High poppen! 💖✨💖
      Prachtige gedetailleerde poppen, met súperleuke accessoires!! 💄👡👠📿👗👜👛

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.