Knutselen en Educatief Reviews Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Verlopen winacties

Nieuwe Stuff-A-Loons | Review

Nieuwe Stuff-A-Loons | Review 30 mei 202110 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Stuff-A-Loons Navulpakketten

Kennen jullie de Stuff-A-Loons Maker Station nog? Met speciaal ontwikkelde ballonnen creëer je de leukste creaties. Vul een ballon met items naar keuze en jouw ballon is als nooit te voren. Bij Fenna (6 jaar) is de Maker Station nog steeds favoriet. En ze was dan ook direct enthousiast toen ze te horen kreeg dat ze de nieuwe Stuff-A-Loons navulpakketten mocht testen!

Wat is de Stuff-A-Loons Maker Station?

Nog even terug naar de Stuff-A-Loons Maker Station, want misschien heb je wel geen idee waar ik het over heb. Het maken van gevulde ballonnen, hoe dan? En waar vul je die speciale ballonnen dan mee? Je leest het allemaal in onze review over de Stuff-A-Loons Maker Station!

Dit zijn de nieuwe Stuff-A-Loons navulpakketten

Er zijn drie nieuwe Stuff-A-Loons navulpakketten uitgebracht en deze pakketten hebben allemaal een eigen thema. Benieuwd naar de thema’s en wat je met de navulpakketten kan? Wij vertellen jullie er alles over en hebben ze getest! Let op: om gebruik te maken van de navulpakketten heb je de Stuff-A-Loons Maker Station nodig.

Stuff-A-Loons Navulpakketten

Stuff-A-Loons Magische Dieren Navulpakket
Met dit navulpakket creëer je prachtige magische dieren! Het pakket bevat o.a. 6 ballonnen met mythische wezens print, 2 transparante ballonnen, o.a. confetti ter versiering, kartonnen versiering, standaarden en een handleiding.

Stuff-A-Loons Wilde Dieren Navulpakket
Ga je liever voor wilde dieren? Dat kan met het Stuff-A-Loons Wilde Dieren Navulpakket. Net als bij de magische dieren vind je in deze zet 6 ballonnen, maar dan met wilde dieren. En alle overige materialen 2 transparante ballonnen, o.a. confetti ter versiering, kartonnen versiering, standaarden en een handleiding.

Stuff-A-Loons Boerderijdieren Navulpakket
En tot slot het navulpakket met boerderijdieren. Evenals bij de andere sets bevat ook deze set 6 ballonnen met in dit geval boerderijdieren. Aangevuld met alle materialen die je nodig hebt om prachtige Stuff-A-Loons te maken!

De inhoud
De inhoud van het Stuff-A-Loons Magische Dieren Navulpakket

Hoe werkt het?

De navulpakketten werken heel eenvoudig. Als je weet hoe je de Stuff-A-Loons Maker Station moet gebruiken, dan kan je aan de slag met de pakketten. Een uitgebreide uitleg inclusief stappenplan vind je hier! Samen met Fenna ging ik aan de slag, want zeker jongere kinderen kunnen de Maker Station het beste gebruiken onder begeleiding van een volwassene. Niet omdat het een gevaarlijk apparaat is, absoluut niet. Wel omdat het soms wat lastiger is om de ballonnen op de juiste manier te sluiten, etc. Maar oefening baart kunst!

Stap 1: Plaats de ballon in de Station Maker

Plaats de ballon in de Station Maker en pomp hem zachtjes op totdat de ballon met lucht is gevuld in de doorzichtige kom. Nu is het tijd om de ballon te vullen met versieringen! Let op: gebruik geen harde of scherpe versieringen, dan knapt de ballon.

Nieuwe Stuff-a-Loons

Fenna koos voor het pakket met de magische dieren en ging aan de slag met de roze draak.

Stap 2: Sluit de ballon goed af

Het afsluiten van de ballon doen je met de blauwe ring en de roze afsluitdop. In de handleiding van de Station Maker staat stap voor stap hoe dit moet. Let hierbij goed op, dit is voor kinderen erg lastig en met lange nagels ook. En dit is echt het stukje oefening baart kunst!

Stap 3: Blaas de ballon verder op en plaats de sluiting

De ballon is nu nog heel klein, maar deze plaats je nu op de Station Maker om hem verder op te pompen!

Nieuwe Stuff-a-Loons

Let bij het pompen goed op dat je de ballon niet te groot maakt. Dan kan het wel eens zijn dat deze knapt en dat geeft een feestelijke bende 😉

Ballon kapot
Ballon afsluiten
De afgesloten ballon

Heb je de ballon afgesloten met de (witte) afsluiting, dan kan je de blauwe ring en roze dop verwijderen.

Stap 4: Versier de ballon, maak je eigen dier!

Dan is het nu tijd voor het versieren! Waar bij de originele Station Maker het alleen gaat om het vullen, gaat het hier ook om het versieren. De ballon heeft al een gezicht maar er ontbreken nog wat items, deze plak je er eenvoudig op.

Stuff-A-Loons Navulpakketten
Plakken met dubbelzijdige plakkers
Stuff-A-Loons Navulpakketten
Stuff-A-Loons Navulpakketten
Het resultaat

Wat vinden wij van de Stuff-A-Loons Navulpakketten?

De navulpakketten zijn erg leuk! Je maakt nog leukere creaties dan voorheen. Vooral Fenna werd meteen enthousiast van alle vrolijke kleuren, de leuke versieringen en het feit dat ze nieuwe ballonnen kon gaan maken! Fenna is bijna 7 jaar en heeft absoluut nog hulp nodig, want de Station Maker kan wat lastig in gebruik zijn. Overigens is de Station Maker ook voor kinderen vanaf 8 jaar. Gelukkig hebben we ook een bijna 9-jarige in huis die ook wel even mee wilde testen!

Draak

Jamie maakte zijn eigen draak. Het vullen en oppompen van de ballon gaat hem prima af, maar ook bij het afsluiten heeft hij nog hulp nodig. Maar over het uiterlijk van de ballon was Jamie ook enthousiast. De uitstraling en de toevoeging van de extra’s vallen in de smaak. Het is wat lastiger spelen met de ballon, maar dat mag de pret niet drukken. De plakkers zijn ook van goede kwaliteit, waardoor de extra’s op de ballonnen goed blijven zitten. Jamie en Fenna hebben heerlijk een ochtend lopen prutsen en wilde eigenlijk niet stoppen!

Stuff-A-Loons Navulpakketten

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

10 comments

  1. hier gaat kleindochter lise vast graag mee aan de slag als oma de winnaar van deze mooie actie zijn mag

  2. Wat een ontzettend leuk en grappig speelgoed.
    Daar doe ik graag aan mee voor mijn kleindochter van 8 jaar.
    Ik heb om privéredenen geen facebook meer, maar volg wel bloglovin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.