Baby en Peuter Boeken, School en Vrije tijd Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Nijntje en Hema ontwerpen unieke collecties

Nijntje en Hema ontwerpen unieke collecties 10 juni 2022Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Nijntje en Hema ontwerpen unieke collecties

Alle nijntje fans opgelet! Hema en nijntje slaan de handen ineen en komen met unieke collecties. Nijntje, nog steeds populair bij jong en oud, krijgt een prominente rol bij HEMA. Het begint met een uitgebreide schoolcollectie, maar later volgt er nog veel meer. Lees je mee?

Over nijntje

Ken je nijntje nog niet? Dan zegt de naam Dick Bruna je misschien meer. In 1955 tekende Dick Bruna nijntje, of Miffy zoals ze buiten de Benelux heeft, voor het eerst. Nijntje spreekt (jonge) kinderen over de hele wereld aan en geeft ze een gevoel van veiligheid. De avonturen van nijntje zijn voor veel kinderen heel herkenbaar. Ze is positief en staat open voor nieuwe ervaringen.

Nijntje en HEMA gaan samenwerken

De samenwerking van nijntje en HEMA begint met het uitbrengen van een agenda, onderdeel van een uitgebreide schoolcollectie. De agenda is niet alleen leuk voor scholieren, maar ook zeker voor andere nijntje fans van welke leeftijd dan ook. En goed nieuws, er staat een langdurige samenwerking op de planning. Het blijft dus niet bij een agenda, later dit jaar gaat nijntje ook verschijnen in andere collecties van de HEMA.

Nijntje agenda voor jong en oud

Voor de nijntje agenda en schoolcollectie die deze maand wordt geintroduceerd, is gekozen voor een kenmerkende lijntekening van het hoofd van nijntje. Door deze in een ‘alloverprint’ te plaatsen en zwart en goudtinten te gebruiken krijgt de collectie een rijke uitstraling. Een uitstraling die fans van elke leeftijd zal aanspreken. Het papier van de collectie draagt het FSC keurmerk. De nijntje en HEMA agenda is verkrijgbaar in alle filialen en online.

Nijntje agenda
Nijntje agenda

Er is meer! Naast de schoolcollectie komen er later dit jaar nog meer collecties in de winkel. Ook in productgroepen die voor de HEMA vanzelfsprekend zijn, maar voor nijntje deels nieuw!

Ook leuk om te lezen: Kiekeboe spelen met nijntje

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.