Baby en Peuter Boeken, School en Vrije tijd Reviews Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar

Nijntje – Later als ik groot ben | Review

Nijntje – Later als ik groot ben | Review 2 oktober 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Nijntje - Later als ik groot ben

Voor alle kinderen die gek zijn op lezen en op Nijntje hebben we goed nieuws! De collectie boeken wordt nog steeds uitgebreid en dit keer heeft gastblogger Iris met haar zoontje Twan (bijna 2 jaar) weer een boekje voor jullie mogen reviewen. Een boek waarbij het draait om de toekomst, want wat ga je doen als je later groot bent? Kinderen leren er meer over in het boekje ‘Nijntje – Later als ik groot ben’.

Nijntje – Later als ik groot ben

Later als ik groot ben, werk ik in het ziekenhuis! Maar wie werkt er eigenlijk in het ziekenhuis en wat voor werk doe je daar. Kijk onder de flap en ontdek wat voor werk Nijntje in het ziekenhuis doet. Het boekje ‘Nijntje – Later als ik groot ben‘ laat kinderen kennis maken met verschillende beroepen. In het flapjesboek staan allerlei beroepen van brandweerman en dokter tot muzikant. De flapjes nodigen kinderen uit om op onderzoek te gaan!

Nijntje - Later als ik groot ben

Review – Later als ik groot ben

En dat is natuurlijk een makkelijk marketingpraatje, maar gebeurt dit ook daadwerkelijk? Iris en haar zoontje Twan hebben het boekje gelezen en dit is wat zij er over te zeggen hebben:

“Wauw” is het eerste wat Twan zei toen hij het nieuwe ‘later als ik groot ben’ boek bekeek. De kleurige bladzijdes en vrolijke illustraties van Dick Bruna trekken meteen de aandacht. Meerdere keren per dag wordt het boek er bij gepakt om zorgvuldig alle flapjes te openen. Van dokter, tot voetballer verschillende beroepen zijn inclusief attributen gelinkt aan het beroep, terug te vinden in het boek.

Later als ik groot ben

Nu Twan steeds meer woordjes aan het leren is, is dit boek zeker een aanvulling op onze verzameling boeken. Een absoluut pluspunt aan het boek is is dat de pagina’s lekker stevig zijn, en ook de flapjes niet makkelijk afgescheurd kunnen worden. Dat is toch fijn met een bijna 2-jarig die soms iets te enthousiast kan zijn. Dit Nijntje -later als ik groot ben flapjes boek is zeker een aanrader!

Ook leuk om te lezen: Wat hoort erbij, Nijntje?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.