Baby en Peuter Boeken, School en Vrije tijd Reviews Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar

Nijntje versiert de kerstboom | Review

Nijntje versiert de kerstboom | Review 22 december 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Nijntje versiert de kerstboom

Het is bijna Kerst! Veel mensen hebben een kerstboom staan en voor peuters en kleuters is dit waarschijnlijk een heel spectakel. Prachtige ballen en lampjes in de boom. Maar wist je dat je het voor de Nijntje fans nog leuker kan maken met het nieuwste boekje: Nijntje versiert de kerstboom! Het boekje dat Kerst voor peuters en kleuters nog leuker maakt!

Nijntje versiert de kerstboom

In het boekje is het Kerst. Kijk mee hoe Nijntje Kerst viert met haar familie en vriendjes. Versier de kerstboom met de mooie uitneembare kerstversieringen uit het boekje. En het tofste? Zodra je de kerstversiering uit het boekje haalt komen er weer nieuwe afbeeldingen naar voren. Zo blijft het boekje leesbaar, ook als je de kerstversieringen uit het boekje hebt gehaald.

Onze gastblogger Iris kreeg het boekje toegestuurd om samen met haar zoontje Twan te testen! Benieuwd naar het resultaat van de kerstboom? Lees dan snel verder!

Samen met Nijntje de kerstboom versieren

Toen wij gevraag werden of wij een Nijntje boek wilde reviewen konden we natuurlijk geen nee zeggen. En zeker als grote kerst liefhebbers was dit dubbel genieten. Het Nijntje versiert de kerstboom boekje is niet alleen een leesboek maar een leuk doe-boek.

Nijntje

In het boek worden alole onderwerpen rond kerst in een kort stukje besproken. Bij elke verhaaltje zit een kartonnen bladzijde waar je een aantal mooie versiering toepasselijk bij het verhaaltje kan uit drukken. Er zitten een mooi gaatje bij waardoor je met een simpel hangertje je kerstboom mooi kan versieren helemaal in nijntje sferen.

Twan was zo enthousiast, dat het luisteren naar het verhaaltje steeds lastiger werd. De versiering moest er steeds zo snel mogelijk uitgedrukt worden en mooi opgehangen worden in de boom. Het leuke is dat de versieringen in verschillende maten zijn dus een mooie afwisseling geeft tussen de eigen versiering in de kerstboom. De versieringen kan je bewaren en volgend jaar zo weer kan gebruiken. Het enige jammere (voor Twan) is dat het uitdrukken van de versieringen niet nog eens kan. Maar de versieringen weer terug proberen te drukken in het houdertje is ook erg leuk.

Nijntje versiert de kerstboom
Nijntje

Natuurlijk kunnen we het boek blijven lezen en de leuke verhaaltjes over de kerstboom, versieringen, cadeautjes, familie, vrienden en lekker eten blijven herhalen. Wij zijn enthousiast en vermoed dat dit boek nog ver na de kerst wordt gelezen! Het Nijntje versiert de kerstboom boekje kost slechts €9,95 en is echt een aanrader!

Ook leuk om te lezen: Nijntje, later als ik groot ben

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.