Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Alles over de Nintendo Switch Lite

Alles over de Nintendo Switch Lite 13 juli 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Nintendo Switch Lite

We hebben goed nieuws! Nintendo heeft een nieuw lid van de familie gepresenteerd, namelijk de Nintendo Switch Lite. Het is een compact en lichtgewicht systeem waardoor je hem makkelijk overal mee naar toe kunt nemen. We vertellen je er graag meer over!

De Nintendo Switch Lite

De Nintendo Switch Lite is een spelsysteem dat speciaal is ontworpen om Nintendo Switch-games in handheldstijl te spelen! Je moet alleen nog even geduld hebben want deze versie van de Nintendo Switch is pas vanaf 20 september te koop. De Nintendo Switch Light koop je straks in de kleuren grijs, geel of turkoois. Er zal tevens een etui en beschermfolie verkrijgbaar zijn. Maar wat is nou eigenlijk het verschil met de Nintendo Switch?

De besturing

De Nintendo Switch werd in 2017 op de markt gebracht en heeft drie verschillende speelstijlen. Zo kun je de spellen op de televisie spelen, je kunt de Nintendo Switch op de tafel zetten of je speelt het in handheldstijl. De Nintendo Switch wordt daarnaast met twee Joy-Con controllers geleverd. Bij de Nintendo Switch Lite is de besturing volledig in het apparaat geïntegreerd. Ook is de nieuwe variant compacter en niet aan te sluiten op de televisie.

De spellen voor de Nintendo Switch Lite

Op het nieuwe apparaat kun je alle Nintendo Switch spellen spelen die de handheldstijl ondersteunen. Hier wordt het dus even goed opletten bij de aanschaf van de spellen. Op de achterkant van de verpakking van een spel kom je meer te weten over welke functies zijn inbegrepen en welke speelstijlen worden ondersteund.

Samen online spelen

De nieuwe Nintendo Switch biedt ook de optie om online te spelen met je vrienden. Dit kan via Nintendo Switch Online (via een lidmaatschap) of via een lokale draadloze multiplayer variant. Zo hoef je nooit alleen te spelen!

De release: 20 september 2019

Vanaf de release kan je de Nintendo Switch Lite in drie verschillende kleuren in huis halen. Je hebt de keuze uit grijs, geel of turkoois.

Nintendo Switch Lite

Ook leuk om te lezen: Super Mario Maker 2 voor de Nintendo Switch

Maar vanaf 8 november 2019 kan je ook speciale editie in huis halen. Er wordt namelijk een Lite Zacian & Zamazenta Edition op de markt gebracht met lichtblauwe en magenta knoppen en illustraties van twee nieuwe Pokémon uit Pokémon Sword en Pokémon Shield. Deze editie zal verkrijgbaar zijn zolang de voorraad strekt! Meer informatie over de nieuwe Nintendo Switch is te vinden op de website van Nintendo.

Zijn jullie al enthousiast? Heb jij de Nintendo Switch Lite al in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.