Reviews Televisie & film

OEPS! Kids overboord | Filmtip

OEPS! Kids overboord | Filmtip 18 december 2022Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

OEPS! Kids overboord

Dierenliefhebbers opgelet! Het is weer tijd voor een spannend en leuk avontuur vol (wilde) dieren. Ga mee op avontuur met Finny Leah in de komische animatiefilm OEPS! Kids overboord. Deze Nederlands gesproken film draait nu in de bioscopen en is ook zeker leuk om in de kerstvakantie te bezoeken. Benieuwd waar de film over gaat? Lees dan snel verder!

OEPS! Kids Overboord

In OEPS! Kids Overboord draait het allemaal om dieren, een hele ark vol dieren zelfs. Maar in de film gaat het al snel fout wanneer twee beste dierenvrienden overboord slaan van de ark. Leah spoelt aan op een eiland, terwijl Finny bij een vreemde kolonie met soortgelijke wezens belandt. Gaat het de overige dieren op de ark lukken om de kinderen te vinden? Zullen Finny en Leah elkaar ooit weer terugvinden?

OEPS! Kids Overboord is uitgebracht in het Nederlands en je hoort o.a. de stemmen van Vivienne van den Assem, Frank Lammers, Floris Göbel, Juvat Westendorp en dierenvriend Gabriel Marta, beter bekend als Wildebras. Het kan zijn dat je de film zelfs al gezien hebt want hij draait sinds 14 december 2022 in de Nederlandse bioscopen.

OEPS! Kids Overboord, leuk of niet leuk?

Heb je de film nog niet gezien, dan is natuurlijk de grote vraag: is de film de moeite waard? Wij kregen de mogelijkheid om de film die is uitgebracht door In the Air en Just4kids te bekijken. Samen met Fenna (8) ben ik er goed voor gaan zitten. En onze conclusie: we hebben ervan genoten. Hoewel het verhaal niet heel origineel is, bleek Fenna daar geen last van te hebben. Zij heeft volop genoten van de verrassingen en grapjes in de film. Dus ik kan er als volwassenen natuurlijk wat van vinden, maar zodra ik Fenna zie genieten is het voor mij ook al snel goed. Ze wil de film later op dvd of op Netflix nog wel een keer zien gaf ze aan. Aanrader dus!

Gekleurde wezens
OEPS! Kids overboord

OEPS! Kids Overboord is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en duurt 85 minuten. Dus mocht je je vervelen in de kerstvakantie, dan is deze film een aanrader voor alle (kleine) dierenvrienden.

Ook leuk om te lezen: Doe een Dier na

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.