Dagje uit Games en Elektronica

Official F1 Racing Centre opent deuren in Utrecht

Official F1 Racing Centre opent deuren in Utrecht 17 mei 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (7) en Jasmijn (5).

Official F1 Racing Centre

Gek op racen? Het allereerste Official F1 Racing Centre opent op 1 juni haar deuren. Deze gloednieuwe locatie in The Wall in Utrecht geeft iedereen de mogelijkheid om een unieke F1-ervaring te beleven.

Virtuele ervaring in Official F1 Racing Centre

The Official F1 Racing Centre bevat drie volledige ‘virtuele grids’ met in totaal zestig speciaal ontworpen racesimulatoren. Elke setup is voorzien van onder meer geavanceerde stuurwielen met force feedback en windsimulatie. In de officiële F1 2019-videogame van Codemasters kunnen bezoekers een volledig F1-raceweekend ervaren, inclusief training, kwalificatie en een Grand Prix. Vanaf 10 juli kan er ook geracet worden op de circuits van Zandvoort en Hanoi in de gloednieuwe 2020-editie, F1 2020.

Official F1 Racing Centre

RIVM-richtlijnen

Fans kunnen hier racen tegen vrienden, familie en andere bezoekers. Er zijn e-marshals die zorgen dat de vanuit de overheid opgelegde richtlijnen van het RIVM tijdens de COVID-19-pandemie worden gehandhaafd.

“Gezien de nog altijd groeiende populariteit van Formule 1 in Nederland zijn we verheugd om samen met F1 in Utrecht het eerste Official F1 Racing Centre te openen”, aldus Niels Roodenburg, directeur.

Official F1 Racing Centre

Vanaf 1 juni

Het centrum is vanaf 1 juni geopend. Vanaf dan is het mogelijk om elke dag virtueel te racen. Zowel individueel als voor groepen kan er zeven dagen per week online geboekt worden via de website www.f1racingcentre.nl. Wanneer de situatie het toelaat, kunnen bezoekers ook terecht in het restaurant van The Official F1 Racing Centre. Bovendien komt er de eerste fysieke F1 Store van Nederland, waar exclusief officiële merchandise verkocht wordt van F1 en alle teams die deelnemen aan het 2020 FIA Formula One World Championship.

Official F1 Racing Centre

Gamen en spelletjes spelen tijdens een dagje uit? Je kunt ook naar Sir Winston Fun & Games.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (7) en Jasmijn (5).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.