Baby en Peuter Reviews Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

Owlyvia | Maak bedtijd magisch

Owlyvia | Maak bedtijd magisch 2 januari 2022Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Owlyvia

Ik weet niet hoe het bij jullie thuis is, maar hier gaan onze kinderen echt niet slapen zonder nachtlampje. Ons zoontje wil altijd een lampje aan om te lezen, onze dochter wil een nachtlamp met muziek zodat ze nog ’s avonds in bed eindeloos kan zingen. Elke avond horen we hele serenades voorbij komen. Onlangs kregen we de nachtlamp Owlyvia toegestuurd van BIGBEN KIDS. En dit is niet zomaar een nachtlamp, de roze schattige uil heeft heel veel opties. Lees vandaag onze review!

Owlyvia

Owlyvia is zoals gezegd roze. Ze heeft ook een blauw broertje: Owly. Zowel Owly als Owlyvia hebben hetzelfde arsenaal aan opties. Zoals je op de foto’s ziet heeft het uiltje een hoedje op haar hoofd. Die kun je een beetje los draaien en er zo een verhalenschijfje in schuiven. Op die manier projecteert de nachtlamp iets op de muur of het plafond. Er is in totaal keuze uit drie verhalen: de dierenfanfare, de prinses en haar charmante prins & de waterfeeën met Siméon. Overigens kun je het hoofd van de uil verschillende kanten op bewegen. Op die manier kun je het projecteren waar je wilt. Ook kan de lichtintensiteit worden aangepast.

Ook speelt Owlyvia muziek en is het een dimbaar nachtlampje. Het lampje kan gewoon wit licht schijnen, maar ook een regenboog. Je snapt wat hier favoriet is thuis 😉 Het werkt op een interne batterij die je oplaadt via een meegeleverde kabel.

Wat vindt Jasmijn (4) van de nachtlamp?

Jasmijn was al ontzettend enthousiast toen Owlyvia thuis werd bezorgd. Ze ziet er dan ook vreselijk schattig uit. Hoe slim om het hoedje als projector te gebruiken! Het lampje is makkelijk te bedienen en ook lukt het Jasmijn prima om de verhalenschijfjes te wisselen. Achterop de nachtlamp zitten de knoppen waarmee Owlyvia bediend wordt. Jasmijn is helemaal vol van haar nieuwe vriendin en speelt er ook overdag mee. Dan zie je de projecties wel niet, maar de muziek vindt ze dan even leuk. Owlyvia is een zeer welkome aanvulling thuis, zeker nu er rond de jaarwisseling ondanks het vuurwerkverbod toch soms geknal klinkt in de buurt. Dan zetten we de muziek gewoon wat harder en leiden de toffe projecties goed af.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.