Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Televisie & film

Paw Patrol: Avonturenstad heeft je nodig!

Paw Patrol: Avonturenstad heeft je nodig! 10 juli 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

PAW Patrol: Avonturenstad Heeft Je Nodig

De pups van Paw Patrol hebben je weer nodig! Een grotere stad, grotere avonturen en de grootste reddingsmissie tot nu toe. Je krijgt er allemaal mee te maken in het nieuwste spel PAW Patrol: Avonturenstad Heeft Je Nodig! Sluit je aan bij de Paw Patrol pups en ga mee op avontuur!

PAW Patrol: Avonturenstad Heeft Je Nodig

Ga samen met je favoriete karakters van Paw Patrol op weg naar de grote stad om daar een nieuwe puppyvriend te ontmoeten. Dit alles doe je in de gloednieuwe videogame die is gebaseerd op de eerste lange speelfilm ‘Paw Patrol: De Film’ die op 20 augustus 2021 in de bioscoop zal verschijnen. Een week voor deze release is het spel ‘PAW Patrol: Avonturenstad Heeft Je Nodig’ beschikbaar voor op de PlayStation, Nintendo Switch, Xbox en Steam.

Avonturenstad Heeft Je Nodig

Wanneer de Paw Patrol ontdekt dat burgermeester Humdinger de metropool heeft overgenomen moeten ze Avonturenstad gaan redden. De pups gebruiken hun unieke vaardigheden om risicovolle reddingsmissies te voltooien. Zet de juiste gadgets en voertuigen in om de stad te verkennen of speel leuke minigames. Je gaat dit avontuur aan op verschillende en vooral uitdagende manieren!

PAW Patrol: Avonturenstad Heeft Je Nodig

Wat kan je doen tijdens deze reddingsmissie?

  • Verken geheel nieuwe locaties uit ‘Paw Patrol: De Film’
  • Ga op pad met Chase, Skye, Marshall en het nieuwe stadsmeisje Liberty
  • Ontgrendel beloningsbadges voor het verzamelen van alle pup-traktaties
  • Speel minigames in solo- of lokale coöpmodus

We zijn buitengewoon verheugd dat we niet alleen de derde PAW Patrol-videogame kunnen maken als onderdeel van onze langdurige samenwerking met Nickelodeon, maar ook de eerste die gebaseerd is op een speelfilm die zich afspeelt in deze ongelooflijke wereld. De pups zijn ongelooflijk speciaal voor ons, net als voor miljoenen over de hele wereld en het is een grote eer om zo’n leuk interactief entertainment te kunnen creëren waar alle fans van kunnen genieten.’

Terry Malham, CEO van Outright Games
Paw Patrol

Wanneer te koop?

Het spel ‘PAW Patrol: Avonturenstad Heeft Je Nodig’ wordt gelanceerd op 13 augustus 2021 op PlayStation, Nintendo Switch, Xbox en pc (digitaal). Dus nog even geduld, maar dan kan je het spel in huis halen!

Ook leuk om te lezen: Het gaafste Paw Patrol speelgoed

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.