Games en Elektronica Reviews Televisie & film

Paw Patrol De Film: Avonturenstad | Review

Paw Patrol De Film: Avonturenstad | Review 3 september 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

PAW Patrol De Film: Avonturenstad

Er is een gloednieuwe Paw Patrol game uit! Paw Patrol De Film: Avonturenstad is onlangs verschenen op de PlayStation. Nintendo Switch, Xbox en Steam. Uiteraard gebaseerd op de nieuwe film én met een nieuwe pup! Vandaag onze review!

Paw Patrol De Film: Avonturenstad

De honden van Paw Patrol zijn op hun grootste reddingsmissie tot nu toe in Paw Patrol De Film: Avonturenstad. Samen met hun nieuwe vriendje Liberty gaan ze op avontuur in deze grote stad. Ze gaan de strijd aan met burgemeester Humdinger, die van plan is om de bruisende metropool Adventure City over te nemen. Alleen de pups kunnen zijn egoïstische plannen stoppen. In de game kun je in jouw favoriete personage kruipen. Elke pup heeft uiteraard zijn of haar eigen vaardigheden. Er zijn verschillende minigames, zoals Pup Pup Boogie en je kunt allerlei nieuwe gadgets en voertuigen ontdekken. Speel samen in zowel solo als lokale coöp modi in deze 3D platformer, zodat zowel jonge gamers als oudere familieleden en vrienden zich bij de Paw Patrol kunnen voegen voor hun grootste missie ooit! De nieuwe game kost 39,99.

Wat vonden wij van het spel?

Onze kinderen Spencer (6) en Jasmijn (4) zijn grote fans van Paw Patrol en de vorige Paw Patrol game, Mighty Pups Save Adventure Bay, wordt nog bijna elke dag gespeeld hier. Toen ik ze vertelde dat we Paw Patrol De Film: Avonturenstad mochten reviewen, had ik twee hele kleine kinderen thuis. “Mama, mama, dat is met Liberty, het nieuwe hondje!”. Vol enthousiasme gingen ze aan de slag. De vorige game was echt ontzettend leuk, dus de verwachtingen waren hooggespannen. En ook deze game is gewoon fantastisch. Er zijn in totaal 8 missies die je kunt doen. In elk level speel je met twee van de pups. Je kunt het dus ook samen doen! Alle pups hebben uiteraard hun eigen vaardigheden en specialiteiten. In ieder level kun je van alles verzamelen, zoals pupkoekjes.

De verschillende levels zijn makkelijk zelf te spelen voor kinderen en ook deze game is geheel in het Nederlands. Een ontzettend voordeel. Spencer en Jasmijn vermaken zich dan ook uitstekend met deze game. We zijn blij met deze toevoeging aan onze verzameling!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.