Reviews Televisie & film

Paw Patrol – Dino Rescue verkrijgbaar op DVD

Paw Patrol – Dino Rescue verkrijgbaar op DVD 8 juni 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 37 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Paw Patrol - Dino Rescue (3)

Paw Patrol blijft hier thuis nog steeds onverminderd populair. Er werd dan ook erg enthousiast gereageerd toen we Paw Patrol – Dino Rescue op DVD thuiskregen om te reviewen! Lees je snel verder?

Paw Patrol – Dino Rescue

We reizen in zes verhalen met de Paw Patrol door een prehistorisch land. Sluit je aan bij de pups terwijl ze Dino Wilds binnenvallen en hun vrienden beschermen tegen zowel een sluwe eierdief als een uitbarstende vulkaan. Het team beleeft robotachtige dinosaurusavonturen, inclusief twee missies van dubbele lengte. De DVD duurt in totaal 90 minuten. En de Paw Patrol pups maken ook een nieuw vriendje: Rex.

Wat vonden Spencer en Jasmijn van de DVD?

Onze kinderen zijn al jarenlang helemaal gek van Paw Patrol en elke nieuwe film en/of aflevering wordt met open armen ontvangen. En deze was extra leuk, aldus Spencer (6). Want Rex, het nieuwe hondje dat wordt geïntroduceerd in deze afleveringen vindt hij helemaal geweldig. En er zijn dino’s! Veel beter wordt het niet natuurlijk.

Onze kinderen vinden Paw Patrol eigenlijk altijd leuk, maar op de één of andere manier vinden ze het specialer om afleveringen op DVD te kijken dan als het gewoon op televisie voorbij komt. Deze DVD Paw Patrol – Dino Rescue heeft dan ook al vaak opgestaan. Elke keer weer een feestje!

Meer lezen over Paw Patrol? Lees onze review over Color Wonder Box set Paw Patrol

Paw Patrol - Dino Rescue (3)

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 37 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.