Baby en Peuter Reviews Speelgoed van het Jaar 2021 Televisie & film

Peppa Pig speelgoed van BOTI

Peppa Pig speelgoed van BOTI 14 oktober 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Peppa Pig speelgoed van BOTI 6

Peppa Pig is een absolute favoriet hier thuis van Spencer (6) en Jasmijn (4). De afleveringen op Netflix hebben ze allemaal al meerdere malen gezien en daar hebben ze nog steeds plezier mee. Onlangs kregen we van BOTI een mooi pakket thuis met allerlei Peppa Pig speelgoed. Daarin zat onder meer Peppa’s Houten Familiehuis. De winnaar van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2021 in maar liefst twee categorieën: 0 t/m 3 jaar én duurzaam.

Peppa’s Houten Familiehuis

Peppa’s Houten Familiehuis is een stevig houten huis dat je kunt openen. Daarbij krijg je één houten Peppa Pig figuurtje. Ook krijg er houten meubeltjes bij en een bad, oven, koelkast, TV en zitbank. Het huis is gemaakt van duurzaam hout en geschikt voor kleine kinderhandjes. Het huis kunnen kinderen zelf open en dicht maken. Als je het openklapt, dient de voorkant als tuin. We kregen ook een mooie rode auto met een kleine Peppa erbij van BOTI. De kleine Peppa figuurtjes staan op een soort voetje. Hierdoor kun je de poppetjes in alle sets gebruiken en zo eindeloos spelen. Ook de auto is gemaakt van milieuvriendelijk hout.

Speelgoed van het jaar 2021

En zoals gezegd is dit mooie Peppa Pig speelgoed winnaar van de Verkiezing Speelgoed van het jaar 2021. Het gaat dan om het speelhuis. De jury zegt daarover:

Peppa’s houten speelhuis bestaat uit een huisje met allerlei onderdelen (bad, bed, bank, stapelbed, TV, oven, koelkast en natuurlijk Peppa (van de animatieserie Peppa Pig). Alle onderdelen zijn van hout en kleurig beschilderd. Het huisje kan afgesloten worden met een front, dat tevens als speelbodem dient. Het geheel ziet er mooi uit en nodigt uit tot fantasiespel (wel maar met één poppetje) en het nabootsen van dagelijkse huiselijke situaties. Voor ouders die de voorkeur geven aan speelgoed van (duurzaam) hout. Het huis is gemaakt van 100% FSC® hout en de verf is niet giftig en kindvriendelijk. 

En je kunt nog stemmen voor de publieksprijzen!

En er is meer Peppa Pig speelgoed!

Maar de mooie houten speelsets zijn niet het enige wat BOTI heeft qua Peppa Pig speelgoed. Er zijn ook knuffels en bijvoorbeeld een magnetisch tekenbord. Hier krijg je drie leuke magnetische stempels bij waarmee je je eigen Peppa kunt tekenen.

Meer Peppa Pig? Lees hier meer over Peppa’s eigen videogame.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.