Baby en Peuter Games en Elektronica

Peppa Pig Wereldavontuur | Nu verkrijgbaar

Peppa Pig Wereldavontuur | Nu verkrijgbaar 21 maart 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Peppa Pig Wereldavontuur

In december deden we al de aankondiging, maar inmiddels is het zover! Peppa Pig Wereldavontuur is nu te spelen op de Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en pc. Benieuwd naar het spel en wat je te wachten staat? Lees dan snel verder!

Ga met Peppa Pig op avontuur!

Peppa Pig is ontzettend populair bij een heleboel (jonge) kinderen. Hoe leuk is het dan ook dat er een nieuwe videogame verkrijgbaar is. In dit gloednieuwe avontuur krijgen de echte Peppa Pig-fans de kans om Duitsland, Spanje, Italië en Hollowood te verkennen. Tijdens hun reis voltooien ze opdrachten en verzamelen ze postkaarten. Ontdek de wereld op een speciale manier!

Vlieg naar Australië, ontdek de oceaan in een duikboot of rijdt in een gele taxi door de straten van New York. En dit doe je allemaal niet alleen, maar samen met Peppa Pig! Bezichtig de Eiffeltoren in Parijs of bezoek Buckinham Palace in London. En ben je het reizen even helemaal zat? Je kan ook je eigen huis vormgeven in Peppa’s buurt. De ideale plek om al je souvenirs die je hebt verzameld een mooi plekje te geven.

Peppa Pig Wereldavontuur

Wat kan je doen in Peppa Pig Wereldavontuur?

  • Maak personages aan voor jezelf en het hele gezin
  • Ontdek niet alleen Europa maar ook de rest van de wereld
  • Chat en speel met je favoriete Peppa-personages
  • Bouw je eigen huis en geef je souvenirs een mooie plek
  • Bezoek een wolkenkrabber, zeil op een schip en ga op zoek naar schatten

Peppa Pig Wereldavontuur is vanaf nu verkrijgbaar op o.a. de Nintendo Switch. Ga jij het spel voor jouw kindje(s) in huis halen?

Ook leuk om te lezen: Mijn vriendin Peppa Pig

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.