Games en Elektronica

Peppa Pig: Wereldavontuur verschijnt volgend jaar!

Peppa Pig: Wereldavontuur verschijnt volgend jaar! 22 december 2022Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Peppa Pig Wereldavontuur

Leuk nieuws! Er komt een nieuwe game van Peppa Pig! Na het succes van Mijn Vriendin Peppa Pig in 2021 verschijnt volgend jaar het vervolg Peppa Pig: Wereldavontuur. Wij praten je vandaag alvast bij.

Peppa Pig: Wereldavontuur

Peppa is terug voor een nog groter avontuur in 2023. Outright Games, de marktleider op het gebied van gezinsvriendelijk interactief entertainment, brengt in samenwerking met Hasbro de nieuwe videogame Peppa Pig: Wereldavontuur. Deze verschijnt op 17 maart uit op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Fans kunnen een wereldreis maken met Peppa Pig. Ook kunnen ze zelfs hun eigen familie in het verhaal meenemen in dit gloednieuwe interactieve avontuur.

Het is tijd om je koffers te pakken en op pad te gaan met Peppa. New York City roept je, maar ook Parijs, Australiƫ, Londen en nog veel meer locaties met nieuwe personages om te ontmoeten, leuke opdrachten om uit te proberen en veel accessoires om aan te trekken en te verzamelen.

Ook dichter bij huis valt er plezier te beleven! Spelers kunnen een oogverblindend huis in Peppa’s buurt creĆ«ren en het inrichten met verzamelobjecten en souvenirs van hun reizen over de hele wereld. Fans kunnen zelfs hun familie omtoveren tot Peppa Pig-personages en ze deel laten uitmaken van het verhaal!

Peppa Pig verscheen voor het eerst op het scherm in 2004. Peppa Pig wordt verspreid in 180 landen en bezorgt ouders en kinderen van alle continenten en culturen plezier door kleuters te helpen hun eigen wereld te verkennen en te begrijpen aan de hand van de ervaringen van hun vriend Peppa. Wereldavontuur wordt het tweede Peppa Pig-videospel dat binnen twee jaar wordt uitgebracht, na het succes van Mijn Vriendin Peppa Pig in 2021.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.