Poppen en Knuffels Reviews

Perfect Pink Stella Monroe | Rainbow High Fashion Doll

Perfect Pink Stella Monroe | Rainbow High Fashion Doll 28 maart 2021Leave a comment

Karlijn is gastblogger bij Alles Over Speelgoed. Zij is 34 jaar, getrouwd en moeder van twee dochters: Laurie (4) en Vayen (8).

Stella Monroe

Hoe gaaf is dit! Begin deze maand schreven we al dat MGA Entertainment zes nieuwe karakters heeft toegevoegd aan de succesvolle lijn van Rainbow Fashion Dolls. En wij mochten er één ontvangen en jullie er meer over vertellen. Vayèn was al bekend met de poppen van MGA Entertainment. We waren één van de gelukkigen die in de decembermaand de Rainbow High Hair Studio wisten te bemachtigen, want ze waren werkelijk overal uitverkocht. En dat was een doorslaand succes. Het verbaasde ons dus ook niet dat ze een minuut op en neer heeft staan springen toen ze Stella Monroe uitpakte uit de nieuwe serie van MGA Entertainment; Rainbow High Fashion Doll Serie 2.

Bijna alles aan Stella Monroe is prachtig donkerroze (fuchsia). De zes nieuwe karakters van Rainbow High Fasion vertegenwoordigen elk een tint van de regenboog. Naast de fuchsia Stella Monroe, is er de pastelroze Bella Parker, de neongele Karma Nichols, de blauwgroene River Kendall, Indigo (donkerbauw) Krystal Bailey en daarnaast Nog Amaya Ray die uitgevoerd is in alle regenboogkleuren. Wat ook nog leuk is om te vermelden is dat River Kendall de eerste jongenspop is in de Rainbow High Hair-familie.

Stella Monroe komt met twee supertoffe kledingsets. Natuurlijk valt meteen de fuchsiaroze bontjas op. Ze heeft ook twee rokken (waarvan een in een leerachtige stof met diamanten), twee topjes en twee paar schoenen. Ook leuk dat er kledinghangers bij worden geleverd waar je de kleren op kan hangen. Vayèn kleedt haar meteen om en laat haar in allerlei poses staan. Haar armen en benen zijn buigbaar, dus dat gaat makkelijk. Stella wordt ook geleverd met een standaard. Daarna komen de verhalen los; Stella beleeft allerlei avonturen met de andere poppen. Ze gaan samen op vakantie of winkelen. Echt leuk hoe die fantasie wordt geprikkeld.

De poppen van Rainbow High Fashion zijn vrij prijzig maar ze zijn ook echt van goede kwaliteit. Heel anders dan de barbie poppen waar ik vroeger mee speelde. Het gezicht is heel gedetailleerd en mooi opgemaakt. Het haar is vol en kleurrijk. De kleding is echt mooi gemaakt, in expressieve kleuren en van goede kwaliteit. Vayèn heeft soms nog wel wat hulp nodig met omkleden, maar ik vind het helemaal niet erg om te helpen. Borstelen we ook gelijk de haren en stiekem speel ik gewoon mee. Nog een tip; als de modepop uit de verpakking komt, is haar haar prachtig gestyled en moeilijk kambaar vanwege de gel die in de haren zit. Maar dat is makkelijk op te lossen. Was het haar in de wasbak uit daarna is het haar makkelijk te borstelen.

Vayèn is in ieder geval helemaal weg van haar nieuwe aanwinst. Stella Monroe logeert nu samen met haar andere Rainbow High Pop in bed. Daarnaast staat de Fashion Studio van Rainbow High Hair nu ook op de verlanglijst. En ik zal maar niet hardop vertellen dat de Rainbow High Hair Salon al in de kast staat voor haar verjaardag. Echte fan dus hier in huis en nog genoeg speelplezier in het verschiet!

Karlijn is gastblogger bij Alles Over Speelgoed. Zij is 34 jaar, getrouwd en moeder van twee dochters: Laurie (4) en Vayen (8).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.