Asmodee Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels

Play Pink met Ticket to Ride!

Play Pink met Ticket to Ride! 16 september 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Play Pink met Ticket to Ride

Eén van onze favoriete spellen allertijden is Ticket to Ride. Dit fantastische spel draait zoals jullie wel weten helemaal om treinen en het aanleggen van een spoorwegennet. En Asmodee, de distribiteur van Ticket to Ride in Nederland is een samenwerking aangegaan met Pink Ribbon. Hierdoor is er een ontzettend toffe uitbreiding beschikbaar voor de Ticket to Ride spellen: Play Pink!

Ticket to Ride

Ticket to Ride is het ideale spel voor beginners en gevorderden. Dit bordspel is namelijk heel eenvoudig aan te leren. Dit maakt het spel heel leuk om met vrienden en familie vanaf 8 jaar te spelen. En willen kinderen die jonger dan 8 jaar zijn ook graag kennis maken met Ticket to Ride, dan is Ticket to Ride Mijn Eerste Reis aan te raden! En dat het leuk wordt gevonden is wel bewezen met maar liefst 37 prijzen en onderscheidingen, waaronder Game of the Year Award van Spiel des Jahres en de begeerde As d’Or Award van de Jeu de International Games Festival. Ticket to Ride Europe wordt inmiddels ook verkocht in 33 verschillende talen en in meer dan 40 landen. In Ticket to Ride is het zoals gezegd de bedoeling om een spoorwegennet aan te leggen. Er zijn ontzettend veel verschillende versies van het spel te koop. Denk aan: Europe, Amsterdam, New York of Londen. In het spel heeft iedere speler zijn of haar eigen kleur treintjes. Maar roze waren er nog niet. Nu wel, dankzij de speciale uitbreidingsset Play Pink.

Play Pink

Naast het feit dat de roze set natuurlijk een must is voor de echte Ticket to Ride fans, steun je hiermee ook nog een ontzettend goed doel: Pink Ribbon.

Eén op de zeven vrouwen krijgt te maken met borstkanker. Meer onderzoek naar de ziekte blijft daardoor hard nodig. En daarvoor is geld nodig. Elke verkochte set draagt direct bij aan de missie van Pink Ribbon en alle winst gaat naar dit goede doel. Met de opbrengsten van dit product steun je samen met ons Pink Ribbon in de de strijd tegen borstkanker. Wij als Alles Over Speelgoed steunen dit goede doel van harte en hopen dat de nieuwe roze set enorm vaak verkocht gaat worden!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.