Baby en Peuter Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed van het Jaar 2020 Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar

Playmobil 123 Mijn meeneem kinderdagverblijf

Playmobil 123 Mijn meeneem kinderdagverblijf 25 september 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Playmobil 123 Mijn meeneem kinderdagverblijf

Kennen jullie Playmobil 123 al? Dit is Playmobil, maar dan voor allerkleinsten! Een mooie set daarvan is Playmobil 123 Mijn meeneem kinderdagverblijf, genomineerd voor de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020. Wij ontvingen deze set thuis en hebben het voor je getest!

Playmobil 123, voor de jongste fans!

Sinds 1974 is Playmobil niet meer weg te denken uit de speelgoedcollectie van de meeste kinderen. Er zijn inmiddels bijna 3 miljard van de populaire speelfiguren geproduceerd. Meer dan 30 verschillende speelwerelden zijn er geproduceerd die verkocht zijn in meer dan 100 landen over de hele wereld. Playmobil stimuleert de fantasie en creativiteit. Playmobil 123 is dus bedoeld voor de jongste fans van Playmobil. De onderdelen van deze reeks zijn veel minder klein en daardoor is het al geschikt voor kinderen van 1,5 jaar oud. De Playmobil 123 reeks bestaat voornamelijk uit voertuigen en kleine gebouwen, dit kan later aangevuld worden met de gewone Playmobil producten als het kindje al wat ouder is.

Playmobil 123 Mijn meeneem kinderdagverblijf

Playmobil 123 Mijn meeneem kinderdagverblijf

In het Playmobil 123 Mijn meeneem kinderdagverblijf kunnen kinderen hun gang gaan in een vrolijke, speelse wereld. Er is zelfs een heuse glijbaan, een carrousel en een schommel. Je krijgt er drie poppetjes bij. En – zoals de naam al doet vermoeden – je kunt het allemaal meenemen! Je kunt het kinderdagverblijf namelijk dichtklappen. Alle spulletjes passen erin. Je kunt het vervolgens meenemen als koffertje. Hoe handig!

Playmobil 123 Mijn meeneem kinderdagverblijf

Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020

Zoals gezegd is Playmobil 123 Mijn meeneem kinderdagverblijf genomineerd voor de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020 in de categorie 0-3 jaar. De ontwikkelingspsycholoog zegt daarover: “Mijn meeneem kinderdagverblijf past heel erg in de belevingswereld van jonge kinderen. Het bestaat uit een crèche/schooltje met een schommel, glijbaan, draaimolen, bank, stoeltjes en een leidster/juf en twee kinderen (jongetje en meisje). Alles wat nodig is om allerlei activiteiten op het kinderdagverblijf na te spelen. Het speelgoed is mooi vormgegeven, kleurrijk en degelijk. Het biedt de mogelijkheid tot fantasiespel en samenspelen.”

Playmobil 123 Mijn meeneem kinderdagverblijf

Wat vinden wij van de set?

Wij waren thuis al fan van Playmobil 123. Ooit heb ik via Marktplaats een flinke set tweedehands kunnen kopen daar wordt nog bijna dagelijks mee gespeeld thuis. Onze kinderen zijn 5 en 3 jaar oud, dus dit valt nog prima in hun belevingswereld. Playmobil 123 Mijn meeneem kinderdagverblijf is een mooie uitgebreide set. Er zit veel bij, drie poppetjes, een glijbaan en een schommel. Onze kinderen vinden de set fantastisch.

Playmobil 123 Mijn meeneem kinderdagverblijf

Zoals we van Playmobil gewend zijn, is het hartstikke sterk en mooi speelgoed. Dat moet ook wel, want jonge kinderen zijn over het algemeen niet zachtzinnig. Wat de jury van de Speelgoed van het Jaar verkiezing schreef over deze set, klopt. Het is heel erg leuk omdat ze hun eigen belevingswereld kwijt kunnen in de Playmobil 123 Mijn meeneem kinderdagverblijf. Superleuk ook natuurlijk omdat we meer Playmobil 123 hebben en je alles met elkaar kunt combineren. Wat ons betreft dan ook zeker terecht genomineerd voor de Verkiezing Speelgoed van het Jaar!

Playmobil 123 Mijn meeneem kinderdagverblijf

Behoort Playmobil 123 Mijn meeneem kinderdagverblijf tot jouw favoriete speelgoed? Breng dan je stem uit op de website van de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020: www.speelgoedvanhetjaar.nl! Iedereen die stemt maakt kans om genomineerd speelgoed te winnen, zie de voorwaarden op de website.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.