Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Pokémon Dragon Majesty – nieuwste uitbreiding van de Trading Card Game

Pokémon Dragon Majesty – nieuwste uitbreiding van de Trading Card Game 14 september 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Pokémon Dragon Majesty

Pokémon Dragon Majesty, de nieuwste uitbreiding van de trading card game van Pokémon. In de zomer kwam de uitbreiding Pokémon Sun & Moon Celestial Storm nog uit, maar bij Pokémon zitten ze niet stil! We gaan gewoon weer door met de volgende uitbreiding: Dragon Majesty. En we vertellen jullie ook hoe jullie gratis de Shiny Poipole kunnen ontvangen! Reden genoeg om even verder te lezen, want dit wil je niet missen.

Pokémon Dragon Majesty

Pokémon Dragon MajestyDe nieuwste uitbreiding Pokémon Dragon Majesty is vanaf deze week verkrijgbaar. Mocht je denken, wat is er anders aan deze uitbreiding? De naam zegt het eigenlijk al, de nieuwste uitbreiding bevat een tal van draakachtige Pokémons. Wat dacht je van de Reshiram-GX, Salamence-GX, Dragonite-GX en natuurlijk Charizard! De nieuwe Dragon Majesty uitbreiding bevat:

 • Meer dan 65 kaarten, waaronder:
  • 6 Pokémon-GX kaarten
   • 4 full-art Pokémon-GX
   • 4 zeldzame Rainbow Pokémon-GX
  • 2 nieuwe Prism Star-kaarten
  • 2 full-art Supporter-kaarten

Elk boosterpakket bevat 10 kaarten van de uitbreiding. In een boosterpakket zitten twee gegarandeerde foliekaarten en een basis Energy-kaart. De boosterpakketten uit de Dragon Majesty uitbreiding zijn alleen beschikbaar via bepaalde Pokémon Trading Card Game producten, zoals de Pokémon GX-dozen. Klik hier voor meer informatie!

Zo ontvang je een Shiny Poipole!

Naast de nieuwe uitbreiding is er ook nieuws over Shiny Poipole! Vanaf 19 oktober 2018 ontvangen trainers die zich hebben aangemeld voor de nieuwsbrief van de Pokémon Trainer Club een speciale code. Deze speciale code kan ingewisseld worden in de spellen Pokémon Ultra Sun en/of Pokémon Ultra Moon. Het Poison-type Ultra Beast Poipole evolueert tot het Poison- en Dragon-type Naganadel als het verhoogde level wordt bereikt na beheersing van de aanval Dragon Pulse. Om de nieuwsbrief (met code) te ontvangen moet je voor 10 oktober 2018 aangemeld zijn voor een gratis Pokémon Trainer Club-account. Let op: zorg ervoor dat je de nieuwsbrief ontvangt.

Gaan jullie de Pokémon Dragon Majesty kaarten bij elkaar sparen?

Ook leuk om te lezen: Pokémon Sun & Go – Team Up

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.