Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Televisie & film Trends

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet | Binnenkort

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet | Binnenkort 11 juni 2022Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet

Het is bijna weer tijd voor twee nieuwe Pokémon spellen voor op de Nintendo Switch! Begin deze maand hebben The Pokémon Company International en Nintendo bekendgemaakt dat de videospellen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet op 18 november 2022 uitgebracht zullen worden. Meer weten over deze spellen? Lees dan snel verder!

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet

Het is dus nog even geduld hebben, maar op 18 november 2022 worden de twee nieuwe spellen uitgebracht voor op de Nintendo Switch. Deze spellen bevatten de mogelijkheden om alleen of samen te spelen! Het zijn de eerste openwereld-RPG’s in de Pokémon-serie. Naast de vertrouwde mogelijkheden zoals het ruilen van Pokémon en het vechten met Pokémon kan je in deze spellen de verschillende locaties van de regio met max. vier spelers verkennen. Bekijk de onderstaande trailer voor de eerste beelden van de twee nieuwe spellen!

Ook leuk om te lezen: Alles over Japanse Pokémon kaarten

Nieuwe personages en Pokémon

Voor het eerst bepaalde de versie van het spel, welke van de twee professors in het spel verschijnt. In Pokémon Scarlet ontmoeten de spelers professor Sada en in Pokémon Violet ontmoeten ze professor Turo. Beide professoren doen onderzoek naar overleveringen uit de regio. Ook Nemona maakt haar intrede in het spel. Nemona heeft een vrolijk en energiek karakter en een grote passie voor Pokémon-gevechten. Deze ervaren Pokémon trainster is een grote steun en betrouwbare gids voor spelers tijdens hun avonturen. En tot slot kan je ook kennismaken met nieuwe Pokémon. Ontmoet Pawmi, Lechonk, Smoliv, Sprigatito, Fuecoco, en Quaxly!

Pokemon Nintendo Switch
Pokémon Scarlet en Pokémon Violet
Pokemon Nintendo Switch

Benieuwd naar het laatste nieuws met betrekking tot de nieuwste spellen? Houd dan onze website goed in de gaten. Zodra wij meer weten brengen we jullie natuurlijk als eerste op de hoogte!

Ps. wist je dat Pokémon Scarlet en Pokémon Violet al kan reserveren? Dan weet je zeker dat je het spel als eerste in huis hebt!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.