Games en Elektronica Reviews

Pokémon Scarlet | Open Pokémon avontuur

Pokémon Scarlet | Open Pokémon avontuur 4 februari 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Pokémon Scarlet

Enige tijd geleden verschenen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet voor de Nintendo Switch. Trainers kunnen in deze game de regio Paldea verkennen. En dit in een open Pokémon wereld! Yes! Wij mochten van Nintendo Pokémon Scarlet reviewen en vandaag lees je onze bevindingen.

Pokémon Scarlet

In Pokémon Scarlet kun je helemaal doen waar je zelf zin in hebt! Je kunt meerdere dorpen en/of steden bezoeken in een volgorde die je zelf fijn vindt. Ook kun je op zoek gaan in de wildernis naar allerlei nieuwe soorten Pokémon in de lucht, het water of de bossen. Je vecht met de Pokémon, je vangt ze en je traint ze. Misschien word je dan zo wel de beste trainer! En er is ook een multiplayer-modus. Trek er samen met vrienden en familie op uit en ga op avontuur met tot wel drie andere spelers.

Bij de start ontmoet je Professor Turo. Ze doet onderzoek naar bepaalde gebeurtenissen die zich in het gebied zouden hebben afgespeeld. Ergens in de wereld van Scarlet bevindt zich Miraidon. Deze legendarische Pokémon, die over buitengewone krachten zouden beschikken, gaat gehuld in mysterie… Weet jij deze te ontrafelen? En ook in deze game moet je aan het begin een keuze maken, met welke Pokémon ga je beginnen?

  • Sprigatito – Gras-type – Een grillige, aandachtzoekende kat-pokémon.
  • Fuecoco – Vuur-type – Een rustige en ontspannen krokodil-pokémon.
  • Quaxly – Water-type – Een serieuze en nette eend-pokémon.

Wat vinden wij van de game?

Wij zijn thuis enorme fans van Pokémon en vonden het dan ook superleuk dat we deze game mochten reviewen. We hebben ook Arceus gespeeld met veel plezier, maar Pokémon Scarlet keken we ook erg naar uit. Vooral het open wereld principe spreekt ons thuis erg aan. Ik spreek over ons, want mijn man speelt de game ook erg graag. Sterker nog, ik moest mijn best doen om de Switch in handen te krijgen om het spel te spelen 😉 Je kunt echt zelf bepalen hoe je het spel speelt en in welke volgorde. Soms kwamen we hierdoor wel in gebieden terecht waar de Pokémon nog te sterk waren. Uiteindelijk vind je wel je weg en is het simpelweg genieten! De meeste herkenbare elementen komen terug in het spel en soms zijn er nieuwe aan toegevoegd. Al met al is dit misschien wel het spel waar we al die jaren op hebben zitten wachten; een volledig open wereld Pokémon game. Wij zijn blij!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.