Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Trends

Poopsie Cutie Tooties Surprise & Sparkly Critters

Poopsie Cutie Tooties Surprise & Sparkly Critters 4 april 20191 Comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Cutie Tooties Surprise

Kennen jullie de Poopsie Slime Surprise nog? Met de Poopsie Slime Surprise kan je slijmerige eenhoorndrolletjes maken. Maar dit keer heeft Poopsie twee nieuwe producten op de markt gebracht. De Poopsie Cutie Tooties en de Poopsie Sparkly Critters!

De Poopsie Slime Surprise lijn

Met de komst van de Poopsie Cutie Tooties en de Poopsie Sparkly Critters ligt er een nieuwe lading Poopsie producten in de (online) winkel. Hebben we het over de Cutie Tooties Suprise dan hebben we het over schattige Unicron-hoorntjes en de Sparkly Critters moeten worden geschud voordat het ware talent wordt getoond!

Poopsie Cutie Tooties

Alle kleuren van de regenboog komen tevoorschijn als we het hebben over de Cutie Tooties Surprises. De schattige Unicorndrolletjes met glitters bevatten allemaal slijm. Knip ze open met een schaar of laat ze knallen met een het lipje aan de onderkant om de slijmsurprise te onthullen.

Poopsie Cutie Tooties Surprise

Knijp het slijm eruit voor een nieuwe unboxing ervaring! Het slijm bevat een geurtje en is beschikbaar in verschillende texturen. Wat dacht je van water-, knisperend of marshmallowslijm?

Cutie Tooties Surprise

Door het slijm uit de Cutie Tooties Surprise te knijpen onthul je het schattige figuurtje binnenin. Na het spelen kan je de regenboogkleurige verpakking opnieuw afsluiten met de strip. Zo kan je het slijm opbergen en vers houden! In totaal zijn er meer dan 25 verschillende Cutie Tooties te sparen in meer dan 30 soort slijm!

Sparkly Critters

De tweede lijm bestaat uit de Sparkly Critters. Ben je gek op verrassingen? Dan zijn de Sparkly Critters zeker iets voor jou. Afhankelijk van het figuurtje dat je te pakken krijgt zal het beestje slijmdrolletjes achterlaten of slijm spugen.

Sparkly Critters

Krijg je te maken met een regenbooghoopje of met een spuugwaterval? Dat is de vraag!

Sparkly Critters

Wat je zeker weet bij het aanschaffen van de Sparkly Critter is dat er altijd een leuk diertje tevoorschijn komt. Misschien heb je de Tiggicorn of een Kitticorn. Vul de unieke Soda Can met water en kantel de Sparkly Critter achterover terwijl je haar voedt. Geef ze daarna haar fopspeen, schud haar vervolgens een minuut en ontdek of ze slijm spuugt of slijmdrolletjes maakt.

Sparkly Critters

Alle diertjes worden geleverd met een hersluitbaar zakje om de slijm in op te bergen en mee te nemen. Er zijn maar liefst 16 Sparkly Critters om te sparen!

Hebben jullie al Sparkly Critters en/of Cutie Tooties in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.