Dagje uit Games en Elektronica

Pop-up-store Saints Row op Utrecht Centraal

Pop-up-store Saints Row op Utrecht Centraal 19 augustus 2022Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

pop-up-store Saints Row

Fans van de langverwachte videogame Saints Row opgelet! Op 23 augustus opent er een pop-up-store op Utrecht Centraal. Deze winkel staat helemaal in het teken van game Saints Row, die vanaf dan wereldwijd verkrijgbaar is. Bezoekers kunnen op Utrecht Centraal de game gratis uitproberen en uiteraard kopen.

Pop-up-store Saints Row

De winkel wordt op 23 augustus geopend om 13:00 uur. Op werkdagen is de pop-up-store Saints Row daarna geopend van 08:00 tot 20:00 en in het weekend van 10:00 tot 18:00. Zoals gezegd kun je er de game kopen en uitproberen. Daarnaast maken bezoekers kans op grote prijzen, waaronder een unieke custom PlayStation 5 en pc van MSI. De pop-up-store sluit definitief zijn deuren op zondag 28 augustus om 18:00 uur.

Gratis spelen

De pop-up-store bevindt zich op het treinstation Utrecht Centraal. Mensen die de winkel bezoeken, kunnen volledig gratis aan de slag met de game Saints Row. Deze is ter plaatse speelbaar op pc’s, laptops en beeldschermen van MSI. Ook kunnen ze tijdens een bezoek aan de winkel meedoen met een winactie op social media. Hiermee maken ze kans op verschillende prijzen, waaronder de game Saints Row. De hoofdprijzen zijn een unieke custom PlayStation 5 en een pc van MSI. Beide prijzen zijn te zien in de pop-up-store.

Speciale actie van Game Mania

Er is een speciale actie opgezet voor spelers die de game gelijk in huis willen halen. Bezoekers die de game in de winkel kopen bij retailpartner Game Mania, krijgen er gratis Saints Row-merchandise bij (zolang de voorraad strekt). Indien bezoekers zin hebben in een verfrissend drankje, kunnen ze terecht bij de bar van Red Bull.

De grootste Saints Row ooit

Ontwikkelaar Deep Silver heeft met deze nieuwe game de grootste Saints Row ooit gemaakt. De game lanceert op 23 augustus voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc en speelt zich af in Santo Ileso, een levendige fictieve stad in het hart van het Amerikaanse zuidwesten. Spelers kunnen een eigen personage maken, dankzij een verzameling van geavanceerde aanpassingstools. Vervolgens gaan ze als baas van ‘The Saints’ de strijd aan om controle van de stad. Saints Row wordt gekenmerkt door de grootste open wereld tot nu toe, veel verschillende wapens, over de top actie en een co-op-modus.

Meer gamen? Lees hier alles over Dinkum!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.