Boeken, School en Vrije tijd Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

Review | Het prentenboek Sneeuwwitje (Efteling)

Review | Het prentenboek Sneeuwwitje (Efteling) 22 juli 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Prentenboek Sneeuwwitje 

Vorige maand is het prentenboek Sneeuwwitje feestelijk gelanceerd in de Efteling! Een heuse kabouter las voor uit het nieuwe prentenboek Sneeuwwitje om zo het prentenboek feestelijk te lanceren. Wij hebben het boek inmiddels in huis en vertellen jullie er graag meer over het prentenboek en de lancering in de Efteling!

Prentenboek Sneeuwwitje

Wie kent het sprookje Sneeuwwitje niet? Het verhaal over een prachtige prinses die bij zeven dwergen in huis terechtkomt. Wanneer ze van een giftige appel eet gaat het helemaal mis. Zal ze ooit nog wakker worden na het eten van de giftige appel van de boze koningin? In dit betoverende prentenboek komt het wereldberoemde sprookje tot leven!

Prentenboek Sneeuwwitje 

Wat vinden wij van het prentenboek Sneeuwwitje?

Het prentenboek Sneeuwwitje heeft een stevige kaft en is van stevig papier gemaakt. Het verhaal bevat prachtige tekeningen van Job van Gelder en Esther Rosier. Het is makkelijk (voor) te lezen en is leuk opgebouwd qua teksten en lettertypes.

prentenboek Sneeuwwitje

Een prachtig uitgevoerd prentenboek met sfeervolle tekeningen van Job van Gelder en Esther Rosier. Alle beroemde quotes komen voorbij, wie kent het niet ‘Spiegeltje, spiegeltje aan de wand. Wie is de mooiste van het land?’. De kinderen vinden het verhaal spannend en super leuk!

Het Prentenboek Sneeuwwitje & de Efteling

Het nieuwe prentenboek werd feestelijk gelanceerd in de Efteling. Sneeuwwitje heeft nu naast haar eigen plek in het Efteling Sprookjesbos ook nog haar eigen prentenboek! Hoe leuk is het dan ook om de sprookjes uit het Sprookjesbos ook nog eens thuis te beleven. Of misschien niet eens thuis maar in het Vakantiepark Efteling Loonsche Land! De Efteling blijft maar ontwikkelen en blijft tijdens deze ontwikkeling steeds trouw aan waar het allemaal mee begon. Het vertellen van sprookjes, sagen, legenden, mythes en verhalen.

Naast het prentenboek Sneeuwwitje verschenen eerder ook al de verhalen van Pinokkio en Roodkapje.

Sneeuwwitje

€13,99
8.5

Prijs

8.0/10

Kwaliteit

9.0/10

Leesplezier

8.5/10

Pros

  • Goede kwaliteit
  • Mooi geïllustreerd

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.