Games en Elektronica Televisie & film

Race door de grachten van Amsterdam in Mario Kart 8 Deluxe

Race door de grachten van Amsterdam in Mario Kart 8 Deluxe 26 maart 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Afslag Amsterdam - Mario Kart 8 Deluxe

Misschien heb je het gemist of misschien heb je het allang gezien, maar je kan vanaf nu ook racen door de grachten van Amsterdam in Mario Kart 8 Deluxe! Race langs het Museumkwartier, het Centraal station en zelfs door de grachten. Hoe tof is dat!

Mario Kart 8 Deluxe: Amsterdam

In navolging van de wereldsteden Parijs, Tokio en New York City is Amsterdam toegevoegd aan de game als onderdeel van Set 4 van de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas.

De omgevingen in ‘Afslag Amsterdam’ zullen je bekend voorkomen. Zo race je niet alleen door de binnenstad van Amsterdam maar kun je ook de wereldberoemde windmolens bezoeken wanneer je het IJ oversteekt. Ervaar Nederland op een unieke manier in een Nintendo-game!

Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas

Je leest het goed, je kan alleen door Amsterdam racen wanneer je de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas hebt aangeschaft. Deze pas brengt naast ‘Afslag Amsterdam’ nog zeven andere nieuwe circuits mee. De circuits zijn over twee nieuwe bekers verdeeld:

Fruitbeker:

  • Afslag Amsterdam – Mario Kart Tour
  • Rivieroever – Mario Super Circuit
  • DK’s Skipark – Mario Kart Wii
  • Yoshi’s Eiland – Nieuw

Boemerangbeker:

  • Bangkok-Break – Mario Kart Tour
  • Mario’s Circuit – Mario Kart DS
  • Waluigi’s Stadion – Mario Kart Double Dash!!
  • Singapore-Skyline – Mario Kart Tour

De acht nieuwe banen zijn niet de enige nieuwe toevoegingen. Birdo, die voor het eerst op het circuit verscheen in Mario Kart: Double Dash!!, wordt ook toegevoegd als personage! En meer personages zullen volgen. De overige twee sets met in totaal 16 circuits worden vóór eind 2023 uitgebracht. Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas omvat in totaal zes verschillende sets met elk acht circuits, waarmee het totaal aantal circuits in Mario Kart 8 Deluxe naar 96 wordt gebracht.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.