Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Trends Verlopen winacties

Rainbocorns Sparkle Heart Surprise

Rainbocorns Sparkle Heart Surprise 3 juli 202017 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

rainbocorns sparkle heart surprise

Een roze ei, met daarin een knuffel, slijm en nog meer veel leuks! Dat is Rainbocorns Sparkle Heart Surprise van ZURU. We hebben zelf een Rainbocorn getest en vertellen je er alles over.

Rainbocorns Sparkle Heart Surprise

Rainbocorns zijn kleurrijke wezens die uit een eenhoornei komen. Ze wonen in Rainboville. Je hebt allerlei soorten en verschillende series. En er zijn zelfs sets om ze helemaal te personaliseren. Wij kregen een Rainbocorns Sparkle Heart Surprise. Een roze ei met in ons geval een gouden hoorn. Er zitten vijf verassingen in. Een groot ultiem verrassingsei dus.

rainbocorns sparkle heart surprise

Wat vonden wij ervan?

Dit had zo uit het brein van onze dochter Jasmijn (3) kunnen komen. Én een eenhoornei, en een knuffel en nog allemaal roze met glitters ook. Dit ei werd dan ook met open armen ontvangen. Hieronder zit je wat er allemaal in het ei zit. In ons geval een witte knuffel, eenhoornpoep (een soort slijm), een ‘boo-boocorn’ in een kleiner eitje enzovoort.

rainbocorns sparkle heart surprise

Dit is onze boo-boocorn. Als je het in koud water houdt, verandert het poppetje van kleur!

rainbocorns sparkle heart surprise

En dat was niet de enige geheime verrassing van de Rainbocorns Sparkle Heart Surprise. Op de buik van de knuffel stonden namelijk allemaal vraagtekens. Ik had dit eerst niet door, maar grappig hoe snel kinderen veel dingen eerder doorhebben dan wij soms. Helemaal als het op speelgoed aankomt 😉 Je kunt namelijk de sticker eraf halen dan komt er nog een ander plaatje tevoorschijn! En dan zit er dus ook nog slijm bij. Als onze kinderen zich ergens dagenlang mee kunnen vermaken, is het dat wel.

Rainbocorns Sparkle Heart Surprise

Ik kan wel zeggen dat de Rainbocorns Sparkle Heart Surprise een hit is hier thuis. Onze dochter neemt ‘Knuffeltje’ (zo heeft ze hem genoemd) overal mee naar toe en slaapt er elke nacht mee. Ik moet zeggen, ik vind het zelf ook één van de mooie dingen die wij op het gebied van unboxen hebben mogen reviewen. De knuffel is echt van mooie kwaliteit.

Meer unboxen? Lees hier alles over L.O.L Surprise OMG M.C. Swag.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

17 comments

  1. Wat een leuke prijs, hier zou ik mijn nichtje een plezier mee doen, mooi cadeautje voor haar communie die nu pas in september is vanwege het coronavirus

  2. Ik wil het graag winnen voor mijn kleindochter die zo der best heeft gedaan op school dat ze over gaat naar groep 4 😃

  3. Cute! Wat zijn ze leuk, ze bedenken telkens weer iets nieuws. Jammer dat ik geen kind meer ben 😉. Gelukkig heb ik een dochtertje die dit ook geweldig zal vinden, daarom loot ik graag met veel enthousiasme mee.

    1. Tegekke actie, klein kansje maar om mijn dochter Sharona te kunnen verrassen waag ik graag een kansje

  4. Heel graag zou ik meedoen voor mijn kleindochter die gek is op de eenhoorn.
    Ik heb geen facebook (om privéredenen) , maar volg bloglovin.
    Zou haar graag na zoveel maanden in quarantaine een cadeautje geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.