Verlopen winacties

WINPARADE – Raketwetenschap voor baby’s (GESLOTEN)

WINPARADE – Raketwetenschap voor baby’s (GESLOTEN) 20 augustus 20195 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Raketwetenschap voor baby's

Kennen jullie de Baby Universiteit al? Dit is een serie boeken van Chris Ferrie. Vandaag mogen we één van deze boekjes weggeven: Raketwetenschap voor baby’s.

Baby Universiteit van Chris Ferrie

Chris Ferrie is fysicus en wiskundige en vader van vier jonge kinderen. Hij is ervan overtuigd dat het nooit te vroeg is om kleine kinderen te laten kennismaken met grote vraagstukken en ideeën! Daarom ontwikkelde hij de Baby University. Dit is de ideale manier om jonge kinderen (en stiekem ook hun ouders) kennis te laten maken met allerlei interessante zaken. Zo heeft Ferrie boekjes gemaakt over robotica, quantumfysica en zelfs over de algemene relativiteitstheorie. En dus eentje over Raketwetenschap voor baby’s.

Raketwetenschap voor baby's

Raketwetenschap voor baby’s

Dit boekje Raketwetenschap voor baby’s is echt heel erg leerzaam, niet alleen voor kinderen, maar zeker ook voor ouders. Het legt heel erg simpel uit hoe het mogelijk is dat een raket naar de maan gaat. Want hoe werkt luchtstroom bijvoorbeeld? En hoe kan een raket de lucht invliegen? Het is knap hoe gesimplificeerd hij het proces heeft. Ons zoontje (4) is reuze nieuwsgierig en vindt dit echt een fantastisch boekje. Het spreekt heel erg tot zijn verbeelding.

Raketwetenschap voor baby's

Winnen

En wij mogen een exemplaar van dit leerzame boek Raketwetenschap voor baby’s weggeven! Hoe tof is dat? Kans maken op dit boek doe je door de onderstaande stappen te doorlopen!

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie. 
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt en vertel waarom

Extra kans maken?
– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar wordt op zaterdag 31 augustus 2019 bekendgemaakt.

Raketwetenschap voor baby's

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

5 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.