Reviews Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

Road Rippers Wheelie bike – een ‘supercoole’ motor

Road Rippers Wheelie bike – een ‘supercoole’ motor 20 december 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Road Rippers Wheelie bike 7

“Dit is de meest supercoole motor ooit, mama.” De mening van Spencer (over 2 weken alweer 5 jaar) is duidelijk. De Road Rippers Wheelie bike van Nikko is goedgekeurd. En dat snap ik ook wel. De motor heeft gave kleuren, maakt toffe geluiden en bovenal kan de motor snel racen.

Road Rippers Wheelie bike 7

Road Rippers Wheelie bike

De Road Rippers Wheelie bike is geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder. Het is dus een motor met felle kleuren, geluid en licht. De motor heeft twee knoppen. Druk je op de achterste knop? Dan maakt de motor een zogenoemde wheelie en gaat hij er snel vandoor. Dit uiteraard gepaard met de nodige geluid- en lichteffecten. De motor is van het merk Nikko. Dit is een speelgoedbedrijf dat (radiogestuurde) bouwvoertuigen creëert, ontwerpt en verkoopt. Deze zijn voor verschillende leeftijden geschikt, gelukkig al vanaf 3 jaar! Naast motoren maken ze ook hele gave auto’s, zeker het checken waard.

Road Rippers Wheelie bike 7

Ons oordeel over de motor

De kids vinden de motor werkelijk fantastisch. Spencer slaapt er zelfs mee, zo mooi vindt hij hem. Ook is de motor al mee geweest naar de Albert Heijn en heeft hij het op school laten zien. De Road Rippers Wheelie bike heeft dan ook alles wat een kleine racefan kan wensen. De motor is bovendien stevig dus als het voertuig ergens tegenaan botst tijdens een ritje, dan is er geen man overboord. Wat onze kids ook heel erg leuk vinden, is om de motor over te laten rijden, zoals op onderstaande foto. Onze dochter Jasmijn wordt pas in februari 3 jaar, maar ook zij heeft al veel plezier van de motor!

Road Rippers Wheelie bike 7
Road Rippers Wheelie bike 7

Is de Road Rippers Wheelie bike een aanrader? Ja, wat ons betreft absoluut. Het is een prachtige, stevige motor waar kinderen erg veel plezier van hebben! Als je een cadeau in deze categorie zoekt, dan vind ik de prijs/kwaliteit-verhouding van dit voertuig absoluut de moeite waard. Het is zeker geen goedkoop stuk plastic dat je wel eens op de kermis krijgt of iets dergelijks, maar van mooi en stevig materiaal.

Road Rippers Wheelie bike 7

Meer snelheid? Zijn jullie al bekend met de VTech Turbo Force Racers – Super Racetrack Set?

Road Rippers Wheelie bike

8.8

Speelplezier

9.0/10

Kwaliteit

9.0/10

Prijs

8.5/10

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.