Televisie & film Winacties

Sing 2 binnenkort in de bioscoop + WINNEN!

Sing 2 binnenkort in de bioscoop + WINNEN! 30 november 202127 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Sing 2 (

Kunnen jullie de heerlijke animatiefilm Sing uit 2016 nog herinneren? Goed nieuws, er komt een vervolg. Op 26 januari verschijnt dat in de bioscopen: Sing 2. Om dat te vieren geven wij twee pakketten weg! Lees snel verder!

Sing 2

Nog even terug naar het eerste deel. Hoe zat het ook alweer? Buster Moon is eigenaar van een slecht draaiend theater. Hij organiseert een zangwedstrijd om zijn schulden af te lossen. Met veel moeite sprokkelt hij 1000 dollar prijzengeld bij elkaar. Maar door een foutje worden er flyers gedrukt waarop er een te winnen bedrag van 100.000 dollar staat. Oops! Deze komen ook nog eens per ongeluk op straat terecht. De deelnemers hebben allemaal een doel voor ogen met het prijzengeld. Onder hen onder meer een muis, varken en olifant.

En nu gaat het verhaal dus verder in Sing 2. In Sing 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel.

Win een prijzenpakket!

Leuk nieuws! We mogen namelijk twee van jullie blij maken met een prijzenpakket! Daarin zitten toffe goodies en 2 vrijkaarten voor de film! Kans maken op deze set is heel eenvoudig, je hoeft enkel de onderstaande stappen te doorlopen:

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op de prijs en vertel voor wie je het pakket wilt winnen!

Extra kans maken?
– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar wordt op zaterdag 1 februari 2022 bekendgemaakt

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

27 comments

  1. OOhhh …zo gaaf voor de kleindochters, zelf Oma is weg van die figuurtjes heb de eerste film ook gezien top doe heel graag mee

  2. Zo leuk om samen met de kleinkinderen naar deze film te gaan en te genieten van hun verrukte gezichtjes! Daar kan ik echt niets tegenop!

  3. Leuk voor mijn dochter. We hebben deel 1 toevallig net in de kerstvakantie gekeken. Naar deel 2 zijn we daarom erg nieuwsgierig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.