Televisie & film Verlopen winacties

Sing 2 binnenkort in de bioscoop

Sing 2 binnenkort in de bioscoop 30 november 202131 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (7) en Jasmijn (5).

Sing 2 (

Kunnen jullie de heerlijke animatiefilm Sing uit 2016 nog herinneren? Goed nieuws, er komt een vervolg. Op 26 januari verschijnt dat in de bioscopen: Sing 2.

Sing 2

Nog even terug naar het eerste deel. Hoe zat het ook alweer? Buster Moon is eigenaar van een slecht draaiend theater. Hij organiseert een zangwedstrijd om zijn schulden af te lossen. Met veel moeite sprokkelt hij 1000 dollar prijzengeld bij elkaar. Maar door een foutje worden er flyers gedrukt waarop er een te winnen bedrag van 100.000 dollar staat. Oops! Deze komen ook nog eens per ongeluk op straat terecht. De deelnemers hebben allemaal een doel voor ogen met het prijzengeld. Onder hen onder meer een muis, varken en olifant.

En nu gaat het verhaal dus verder in Sing 2. In Sing 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (7) en Jasmijn (5).

31 comments

  1. OOhhh …zo gaaf voor de kleindochters, zelf Oma is weg van die figuurtjes heb de eerste film ook gezien top doe heel graag mee

  2. Zo leuk om samen met de kleinkinderen naar deze film te gaan en te genieten van hun verrukte gezichtjes! Daar kan ik echt niets tegenop!

    1. Jaaaah hier al helemaal fan van Sing 1, dus het kan niet anders dat dit deel weer een succesnummer is!😍 Hier zou ik mijn dochter heel blij mee maken…Hier wordt het nummer 🎶”Shake it of grijsgedraaid”!🎵Fingers crossed 🍀

  3. Leuk voor mijn dochter. We hebben deel 1 toevallig net in de kerstvakantie gekeken. Naar deel 2 zijn we daarom erg nieuwsgierig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.