Dagje uit Games en Elektronica

Sir Winston Fun & Games Amsterdam | Plezier voor jong en oud

Sir Winston Fun & Games Amsterdam | Plezier voor jong en oud 18 juni 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Sir Winston Fun & Games Amsterdam

Bij Sir Winston Fun & Games Amsterdam kun je met het hele gezin terecht voor de tofste games en klassieke arcadespellen. Samen Mario Karten, Space Invaders spelen; het kan allemaal. En wist je dat je er ook heel leuk een kinderfeestje kunt vieren? Vanaf 1 juli is dat weer mogelijk!!

Sir Winston Fun & Games Amsterdam

Sir Winston Fun & Games was al gevestigd in Rijswijk en Schiedam en sinds vorige zomer ook in Amsterdam. In de gamehal koop je een kaart met tegoed en daarmee ga je aan de slag. Je scant jouw pasje en dan worden de kosten van dat spel afgeschreven van jouw tegoed. Een spelletje kost ongeveer een euro. Bij de meeste spellen krijg je prijzentickets. Hoe meer punten je hebt gescoord, hoe meer tickets je krijgt. Deze tickets lever je in en de punten worden bijgeschreven op jouw kaartje. Uiteindelijk kun je dingen kopen van die punten.

Sir Winston Fun & Games Amsterdam

Wij zijn ook eerder in Rijswijk geweest en nu waren we uitgenodigd om te komen kijken bij de nieuwe vestiging in Amsterdam. We kregen 20 euro gametegoed mee en gingen ermee aan de slag. Het eerste wat opviel waren de ontzettend toffe en actuele spellen die er staan: Nerf, Mario Kart en nog veel meer. Uiteraard ook klassiekers zoals Space Invaders. Met twee kinderen (6 en 4) hebben we ons ongeveer een uur vermaakt. De kinderen zijn gek op gamen/arcadehallen en hebben heel veel plezier gehad!

Sir Winston Fun & Games Amsterdam

Kinderfeestjes

En wat dus heel erg leuk is: je kunt bij Sir Winston Fun & Games Amsterdam ook een kinderfeestje vieren! Er zijn twee feestkamers waar de feestjes gevierd kunnen worden. Er zijn verschillende arrangementen waar uit gekozen kan worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van eentje waarbij je allemaal een pannenkoek krijgt plus 12,50 gametegoed? Overigens kun je bij elk arrangement onbeperkt ranja drinken!

Sir Winston Fun & Games Amsterdam

Het Amsterdamse filiaal is zeven dagen per week geopend en ook de kinderfeestjes kunnen al die dagen geboekt worden. Overigens goed om te weten: Sir Winston Fun & Games Amsterdam zit praktisch naast een metrostation én je kunt er gratis parkeren. Er zitten nog veel meer toffe dingen in de buurt, dus je kunt er een leuke dag uit van maken!

Sir Winston Fun & Games Amsterdam

Wij hebben een hele leuke middag gehad in Amsterdam. Ik vond het aanbod spellen echt fantastisch. Erg modern en eigentijds en herkenbaar voor de kinderen. Begin volgend jaar zijn onze kinderen jarig, een kinderfeestje in Amsterdam vieren is dan zeker een optie!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.