Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Spellen en Puzzels

SmartGames lanceert nieuwe spellen

SmartGames lanceert nieuwe spellen 4 april 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Educatieve spellen van SmartGames

Yess, goed nieuws! Er komen binnenkort weer nieuwe spellen van het merk SmartGames. Smart Toys & Games, producent van onder andere GeoSmart, SmartGames, en SmartMax, lanceert eind april drie nieuwe spellen. Spellen die geschikt zijn voor kinderen van alle leeftijden en helpen bij het ontwikkelen van cognitieve vaardigheden. SmartGames staat bij ons bovenaan de lijst als het gaat om educatieve spellen, lees je mee?

Educatieve spellen van SmartGames

Je hebt de spellen waarschijnlijk al wel eens in de winkel zien liggen. Er zijn namelijk heel veel educatieve spellen van SmartGames! Zelf hebben wij ook al een aardige verzameling in huis, een kleine greep uit onze verzameling: Squirrels Go Nuts of Cube Duel? Ook Froggit (genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2020) is hier favoriet. Het leuke aan deze spellen? Naast dat ze educatief zijn, kan je de spellen vaak ook alleen spelen en ze zijn eenvoudig mee te nemen en op te bergen. Maar nu door naar de drie nieuwe spellen waar wij heel nieuwsgierig naar zijn:

Pirates Crossfire

Het nieuwe spel Pirates Crossfire heeft alles te maken met een avontuur vol piraten. Navigeer de schepen zodat de vijand in je vuurlinie komt te liggen. Vervolgens hoef je de vijand alleen nog maar te laten zinken. Maar misschien lukt het ook wel om een oorlog te voorkomen en de vrede te bewaren. Pirate Crossfire heeft vier verschillende speelwijzen en maar liefst 80 opdrachten om verschillende avonturen aan te gaan!

Pirates Crossfire van SmartGames
Pirates Crossfire van SmartGames

Apple Twist

Heb je fans van Rupsje Nooit Genoeg in huis? Dan vinden ze het spel Apple Twist van SmartGames vast ook heel leuk! In het spel Apple Twist draait het om het plaatsen van drie hongerige rupsen op de appel. Logisch nadenken is heel belangrijk, want niet alleen de rupsen kunnen veranderen, maar ook de appel. Met deze appel ben je wel even zoet, je kan aan de slag met 60 opdrachten!

Apple Twist van SmartGames
Apple Twist van SmartGames

Acrobates van Smartmax

Tot slot ook een nieuw product van het merk SmartMax! In het spel Acrobates draait het om bouwen met vormen. Met de kleurrijke vormen van Acrobates kan je vierkanten, cirkels en driehoeken bouwen. Bouw je eigen creaties of gebruik de opgavekaarten om creaties na te bouwen. De rode basis met metalen oppervlak geeft de stabiliteit die nodig is tijdens het bouwen.

Acrobates van SmartMax
Acrobates van SmartMax

Waarom spellen van SmartGames kopen?

Mocht je denken, zijn de spellen van SmartGames echt iets voor ons? Vraag jezelf dan het volgende af: hebben wij zin in superleuke logische denkspellen voor één of meerdere spelers? Is het antwoord ja, dan zijn de spellen van SmartGames absoluut het proberen waard. Het assortiment educatieve SmartGames spellen is inmiddels zo groot, dat er voor iedereen wel iets tussen zit!

Wat is jouw favoriete SmartGames spel?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.