Baby en Peuter Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Televisie & film

Speel mee in de nieuwe nijntje-app

Speel mee in de nieuwe nijntje-app 24 augustus 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Nijntje app

Heb jij een kleintje in huis die gek is op Nijntje? Dat komt dan goed uit! Want vanaf nu kan er gespeeld worden met nijntje in de nieuwe educatieve app voor kinderen. De app is ontwikkeld door Azerion, in samenwerking met Mercis, de rechteneigenaar van Nijntje.

De nieuwe nijntje-app

De nieuwe nijntje-app bevat maar liefst 15 leuke en educatieve spelletjes waarmee jonge kinderen spelenderwijs kennis maken met letters, vormen en cijfers. Daarnaast zijn er spelletjes waarbij kinderen muziek kunnen maken, kunnen koken of kunnen kleuren.

De app is gratis te downloaden in de Apple App Store en de Google Play Store. De eerste 3 games zijn gratis te spelen, voor de overige spelletjes is er een Premium versie beschikbaar.

Over het ontstaan van de nijntje-app

Nijntje-app is niet zo maar ontstaan, hier zit een hele gedachtegang achter. Dit heeft alles te maken met het nalatenschap van Dick Bruna:

Onze missie is om ervoor te zorgen dat de nalatenschap van Dick Bruna voortleeft in de schitterende wereld die hij heeft gemaakt met nijntje en om op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden om kinderen te stimuleren zichzelf te ontwikkelen en te uiten in deze mooie wereld. Het is een eer om samen met Azerion deze gloednieuwe app met 15 games toe te voegen naast de vele boeken en tv-series die al zijn uitgebracht voor kinderen over de hele wereld.

Frank Padberg, Business Development Manager bij Mercis

We zijn erg trots om samen te werken met Mercis en met één van de grootste en beroemdste merken voor kinderen, zeker omdat we beiden onze oorsprong in Nederland hebben. Dankzij deze sterke samenwerking kunnen we deze mooie app lanceren.

Yuliya Nabieva, Director Content Licensing and Production bij Azerion

Ook leuk om te lezen: Wat hoort erbij, nijntje?

Ik ben benieuwd, ga jij de nijntje-app downloaden? Laat het weten in de reacties hieronder!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.