Informatief & Tips Trends

Speelgoed scoren tijdens Black Friday, zo doe je dat!

Speelgoed scoren tijdens Black Friday, zo doe je dat! 17 november 20211 Comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Black Friday Speelgoed aanbiedingen

Het duurt niet lang meer voordat de Black Friday gekte weer begint. Waar Black Friday oorspronkelijk uit Amerika komt, is het in Nederland de laatste jaren ook niet meer weg te denken. In Amerika is Black Friday de dag na Thanksgiving en de start van het seizoen voor kerstaankopen. En in Nederland is het inmiddels een dag waar veel mensen op wachten om inkopen te doen voor zowel Sinterklaas als Kerst. Wij kunnen dan natuurlijk ook niet anders dan jullie informeren over de beste Black Friday speelgoed deals! Waar kan je deze vinden?

Dit speelgoed koop je met korting!

We vallen gewoon meteen met de deur in huis! Black Friday kan heel overweldigend zijn, ook op het gebied van de speelgoed aanbiedingen. Want welk speelgoed koop je zoal met korting tijdens Black Friday en waar (hier komen we later op terug)? Uiteraard verschilt dit per jaar, maar normaal gesproken kan je het volgende speelgoed wel met korting kopen:

1. LEGO

Leuk voor zowel kinderen als volwassenen. Je kan eigenlijk elk jaar wel LEGO kopen met mooie kortingen. Welke LEGO bouwsets dat zijn, dat is natuurlijk nog even afwachten en dit verschilt vaak per (online) speelgoedwinkel. Houd dus goed de websites en folders in de gaten! De echte LEGO VIPS kunnen dit jaar ook alvast inkopen doen op 20 en 21 november tijdens de LEGO VIP dagen. Of die kortingen net zo hoog zijn als met Black Friday, dat is natuurlijk maar de vraag!

2. Spellen & puzzels

Deze categorie valt vaak heel goed in de smaak bij ouders. Van spellen en puzzels voor jonge kinderen tot spellen en puzzels voor de hele familie. Speelgoedwinkels weten maar al te goed dat deze favoriet zijn, dus wordt deze categorie tijdens de Black Friday speelgoed aanbiedingen niet overgeslagen.

3. Duurzaam speelgoed

De laatste jaren heeft de verkoop van duurzaam speelgoed een enorme groei gemaakt. En waar meer vraagt komt, komt ook meer aanbod. Onlangs won Geomag Super Color Recycled nog de titel Speelgoed van het Jaar 2021 in de categorie duurzaam. Oftewel, duurzaam speelgoed is populair en ook in deze categorie kunnen we ongetwijfeld Black Friday speelgoed aanbiedingen verwachten.

4. Games& consoles

De PlayStation 5 verwachten we niet met korting, maar games en andere consoles worden vaak met leuke kortingen aangeboden. Dus voor iedereen die gek is op het gamen op een Xbox, Playstation of Nintendo Switch? Vergeet niet om op Black Friday even de aanbiedingen te checken. Online gaming abonnementen worden ook regelmatig met korting aangeboden, zeker de jaarabonnementen kunnen voordelig zijn.

5. Houten speelgoed

Ook niet meer weg te denken is het houten speelgoed. Wat denk je van de Wobble, Kapla of het houten speelgoed van Little Dutch. In veel huishoudens is wel één van deze producten terug te vinden. Voorgaande jaren kon je dit kopen met leuke kortingen, dit jaar vast ook!

Black Friday speelgoed aanbiedingen

Black Friday speelgoed aanbiedingen

Maar waar vind je dan de beste Black Friday speelgoed deals? Hiervoor is het uiteraard van belang om de folders en de website van de bekende speelgoedwinkels in de gaten te houden. Denk hierbij aan de Intertoys, Toychamp en Top1Toys. Maar vergeet ook niet de online speelgoedwinkels zoals Lobbes, Internet-Toys en grote retailers zoals Wehkamp en Bol.com. De afgelopen jaren hebben de meeste (online) speelgoedwinkels meegedaan met Black Friday met als resultaat hele toffe speelgoed aanbiedingen!

Wil je helemaal niet alle websites in de gaten houden? Dan hebben we een handige tip voor je! Ben je bijvoorbeeld al bekend met de website Actuele aanbiedingen. Op deze website vind je heel veel aanbiedingen waaronder speelgoed aanbiedingen. Zo heb je direct een handig overzicht, want je kan ook snel filteren op bijvoorbeeld DUPLO aanbiedingen, PLAYMOBIL aanbiedingen of Bordspellen aanbiedingen. Tijdens Black Friday is deze website ook up-to-date met alle Black Friday speelgoed aanbiedingen.

Mocht je trouwens niet weten wanneer Black Friday is? Noteer dan snel vrijdag 26 november 2021 in je agenda!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.