Buitenspeelgoed

Speelgoed waar kinderen zich jaren mee kunnen vermaken

Speelgoed waar kinderen zich jaren mee kunnen vermaken 2 februari 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Als ouder kan het best een uitdaging zijn je kinderen te blijven vermaken. Schaf je speelgoed aan, dat is de kans groot dat het al na een paar dagen niet meer gebruikt wordt. Zonde van het geld en niet passend bij een duurzame levensstijl die steeds meer gezinnen aanhangen. Wat zijn speelattributen die kinderen ook na een jaar nog leuk vinden? In dit artikel helpen we je op weg. Heb je bijvoorbeeld al eens gekeken naar een voordelige Avyna trampoline? Van trampolines is bekend dat kinderen zich er jaren mee kunnen vermaken; zowel op jonge, als op oudere leeftijd. Door te investeren in een kwalitatief goed model, kun je er jaren mee vooruit zonder dat de trampoline al snel vervangen moet worden. 

Verschillende soorten trampolines voor in de tuin 

Een Avyna trampoline is slechts één van de opties die je hebt, wanneer je de tuin van speelattributen voor kinderen wilt voorzien. Ook een trampoline kopen van Berg is een populaire optie. Deze trampolines staan bekend om hun duurzaamheid en lange levensduur. Kies uit verschillende formaten en modellen trampolines, waarbij onderscheid gemaakt wordt tussen rechthoekige en ronde varianten. Het kan verstandig zijn de trampoline te combineren met een veiligheidsnet om de kans op ongelukken te verkleinen. Een veiligheidsnet biedt zeker bij jongere kinderen voordelen. Naarmate je kinderen ouder worden en vaker met de trampoline spelen, zou je het net weer kunnen verwijderen. 

Creëer zelf een zandbak voor je kinderen 

Naast een trampoline is ook de zandbak populair bij kinderen. Je kunt deze relatief makkelijk zelf aanleggen. Graaf een groot gat in de tuin, voorzie deze van worteldoek of stevig plastic en vul het gat vervolgens met speelzand. Dit zand koop je bij de bouwmarkt of bestel je online. De randen van de zandbak kun je voorzien van bielzen of bijvoorbeeld van rubberen tegels. Zorg dat de zandbak afsluitbaar is, om te voorkomen dat het speelzand al snel vervuild raakt. Kinderen vinden het zeker in de zomer heerlijk om in de zandbak te graven, te spelen met vormen en bijvoorbeeld een zandkasteel te maken. 

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.