Dagje uit Spellen en Puzzels

Spellenspektakel | De grootste spellenbeurs van Nederland keert terug

Spellenspektakel | De grootste spellenbeurs van Nederland keert terug 14 oktober 2022Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Spellenspektakel 2019 onze ervaring

Het Spellenspektakel strijkt begin november weer neer in Jaarbeurs Utrecht! Met honderden speeltafels waar de nieuwste bordspellen geprobeerd kunnen worden en winkels waar ze direct gekocht kunnen worden, veel speelruimte en verschillende toernooien, is het Spellenspektakel dé plek voor bordspelliefhebbers.

Spellenspektakel

De Jaarbeurs Utrecht staat op 5 en 6 november twee dagen lang in het teken van bordspellen! Het is het uitje voor het hele gezin en biedt voor ieder wat wils. Van educatieve kinderspellen tot strategische bordspellen en van gezellige familiespellen tot kaartspellen. Neem plaats aan een van de speeltafels om een spel te proberen. Het lezen van de spelregels is niet nodig, de aanwezige professionals helpen je gelijk op weg en voorzien je van slimme tips.

Kom te weten welke spellen door de vakjury zijn verkozen tot Winnaar Speelgoed van het Jaar 2022 of neem een kijkje op het speciaal ingerichte onderwijsplein. Hier staan uitgevers die zich al jarenlang bezighouden met bordspellen en onderwijs. Als docent mag je dit plein zeker niet voorbij lopen, maar ook voor ouders en kinderen valt hier van alles te beleven! Een spel is namelijk niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Lees hier onze bevindingen van het Spellenspektakel in 2019!

Kinderplein

Dit jaar is er ook weer een speciaal ingericht kinderplein waar de hele dag leuke activiteiten te doen zijn. Denk dan aan spelletjes van verschillende uitgevers en creatieve kinderactiviteiten op maat. Onder toezicht van professionele pedagogische medewerkers kunnen de kinderen hier spelen. Ondertussen kunnen de ouders zelf de beurs kunnen bezoeken om bijvoorbeeld vast op zoek te gaan naar mooie cadeaus voor de feestdagen.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.