Games en Elektronica Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

Spirit Lucky’s Grote Avontuur | Review

Spirit Lucky’s Grote Avontuur | Review 23 juli 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Spirit Lucky’s Grote Avontuur

Onze dochter Jasmijn (4) wil sinds kort de Nintendo Switch niet meer loslaten. Dit komt omdat wij Spirit Lucky’s Grote Avontuur onlangs mochten reviewen! Jasmijn is er helemaal weg van. Vandaag lees je onze bevindingen van dit spel.

Spirit Lucky’s Grote Avontuur

“Mama, mag ik het paardenspel spelen?” Sinds we Spirit Lucky’s Grote Avontuur in huis hebben, weet ik wat Jasmijn elke dag wil doen tijdens haar schermtijd. Alle andere spellen zijn niet meer interessant, dit spel is het helemaal. Deze game is geïnspireerd door de animatiefilm Spirit Ongetemd die vanaf 27 juli in de bioscoop te zien is. Spirit Ongetemd is het volgende hoofdstuk in de reeks Spirt verhalen. Lucky heeft haar overleden moeder nooit gekend. Haar moeder was een onbevreesde stuntartieste in grote paardenshows. Net als haar moeder is Lucky geen fan van regels en beperkingen wat haar tante Cora zorgen baart. Na een aantal dolle streken besluit tante Cora hun spullen te pakken en terug te verhuizen naar Lucky haar vader…

In het spel kun je paardrijden op Lucky haar trouwe Mustang Spirit. Samen met haar vrienden Abigail en Pru ga je op schattenjacht. Samen zoek je verborgen schatten van de vader van Lucky. Dit vindt plaats in Miradero. Ondertussen moet je oppassen voor de cowboy Hendricks. Het spel heeft verschillende elementen. Je volgt een verhaal, je kunt foto’s maken, je moet dingen verzamelen en natuurlijk het paard verzorgen! Spirit Lucky’s Grote Avontuur is geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder.

Spirit Lucky’s Grote Avontuur

Wat vonden wij van het spel?

Ik ben natuurlijk zelf niet de doelgroep, maar onze dochter Jasmijn (4) wel. Zij kan met het spel aardig zelf uit de voeten. Wel is er erg veel tekst. Dat kan ze natuurlijk zelf nog niet lezen. Dat is jammer. Maar op dat na, kan ze er behoorlijk zelf mee aan de slag. De richting waar je op moet, wordt aangegeven met een gouden elementen. Jasmijn vindt het sowieso schitterend om op het paard rond te rijden en het dier te verzorgen. Wel hebben we soms last van bugs. Zo zit Jasmijn haar paard geregeld vast bij de voederbak, zie het screenshot hieronder.

Spirit Lucky’s Grote Avontuur

Al met al is het een erg leuk spel voor de jonge, beginnende gamer. De cutscenes zijn erg mooi, het spel is makkelijk te begrijpen en het verzorgen van het paard en het wisselen van outfits is een leuke toevoeging! Wij zijn blij met dit spel in onze collectie!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.