Games en Elektronica

Spirit Lucky’s Grote Avontuur | Nieuwe videogame

Spirit Lucky’s Grote Avontuur | Nieuwe videogame 3 februari 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 37 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Spirit Lucky’s Grote Avontuur (8)

Paardenfans opgelet! Deze zomer verschijnt er een nieuw openwereld avontuur. Deze game is geïnspireerd door de animatiefilm Spirit Ongetemd. De nieuwe videogame Spirit Lucky’s Grote Avontuur wordt in de zomer van 2021 uitgebracht op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc.

Spirit Lucky’s Grote Avontuur

Spirit Lucky’s Grote Avontuur is de eerste videogame die zich afspeelt in de avontuurlijke wereld van DreamWorks Animation’s bekroonde Spirit-franchise. Deze nieuwe avonturengame biedt spelers de mogelijkheid om de wereld te ontdekken met Lucky en haar geliefde wilde mustang, Spirit. Het verhaal van de videogame viert thema’s als avontuur en vriendschap. De speciale band tussen een meisje en haar paard speelt uiteraard ook een grote rol. Lucky werkt samen met beste vrienden, Abigail en Pru, om aan een leuke zoektocht naar verborgen schatten in Miradero te beginnen.

Spirit Lucky’s Grote Avontuur (8)

Belangrijkste kenmerken van het spel:

  • SPEEL ALS LUCKY – Speel in Spirit Lucky’s Grote Avontuur een nieuw avontuur met je onverschrokken beste vrienden Abigail en Pru.
  • VERBIND MET SPIRIT – Help Lucky’s trouwe mustang om sterker te worden en naar nieuwe regio’s te rijden.
  • BERIJD DE FRONTIER – Verken een wild, open landschap vol verzamelbare objecten.
  • TOON JE STIJL – Geef Lucky een nieuwe look met outfits en accessoires die je tijdens het spel hebt verzameld.
  • LEEF HET LEVEN – Red dieren die in gevaar zijn, help de stedelingen, doe mee aan paardenraces, maak foto’s en meer!

Spirit-franchise

De Spirit-franchise behaalde enorm veel succes met de Netflix-serie Spirit Samen Vrij. De serie had acht volledige seizoenen en verschillende specials. De serie heeft meerdere prijzen gewonnen. Er is ook allerlei speelgoed van, zoals een hele Playmobil-lijn en knutselspullen.

Op 4 juni 2021 verschijnt de nieuwe film Spirit Ongetemd. De game Spirit Lucky’s Grote Avontuur is hier dus op gebaseerd.

Spirit Lucky’s Grote Avontuur (8)

Paardenfan? Ken je de film Prinses Emmy al?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 37 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.