Games en Elektronica

Splatoon 3 komt in september naar de Nintendo Switch

Splatoon 3 komt in september naar de Nintendo Switch 14 mei 2022Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (7) en Jasmijn (5).

Splatoon 3

Fans van Splatoon opgelet! Splatoon 3 verschijnt op vrijdag 9 september voor de Nintendo Switch. In Splatsville en de zonovergoten Splatlands kunnen spelers deelnemen aan kliedergevechten met andere Inklings en Octolings, en functies en wapens. Ook kunnen ze de meest trendy uitrustingen van het seizoen ontdekken.

Splatoon 3

In Splatoon 3 zorgt de spelstand Grondoorlog online voor een bont spektakel in zowel nieuwe als bekende levels, waar teams van vier het tegen elkaar opnemen en zoveel mogelijk terrein bekliederen met hun inkt. Nieuwe beelden hebben een inkijkje gegeven in een van de nieuwe levels, Forelviaduct. Daarnaast zijn er beelden opgedoken van de Spanner, een nieuw wapentype in de vorm van een boog waarmee spelers zowel verticaal als horizontaal inkt kunnen schieten. De nieuwe trailer laat al deze opnames zien, en werpt bovendien een blik op enkele nieuwe uitrustingen en informatie.

Singleplayer

Naast de knotsgekke vier-tegen-vier-multiplayergevechten heeft Splatoon 3 ook een verse singleplayercampagne en een nieuwe versie van de coöpstand Salmon Run. In de verhaalstand voor één speler kruipen spelers in de huid van agent 3 in een strijd met de weerbarstige Octarianen en ontdekken ze de geheimen van Alterna en de vloeivacht. In de stand Salmon Run kunnen spelers met anderen proberen om waves van gevaarlijke Salmonietenbazen te verslaan. Sommige zijn echt reusachtig!

Splatoon 3

Om alvast te trainen voor Splatoon 3 kunnen leden met een actief lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket en een exemplaar van Splatoon 2 vanaf vandaag de DLC Splatoon 2: Octo Expansion op de Nintendo Switch spelen zonder extra kosten. Spelers kunnen nu met een betaald lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket in de grote singleplayeruitbreiding voor Splatoon 2 duiken.

In de DLC Splatoon 2: Octo Expansion kruipen spelers in de huid van agent 8, een Octoling die zonder enige herinneringen ontwaakt op een duister metroperron. Agent 8 navigeert door een mysterieuze ondergrondse testfaciliteit in een avontuur dat maar liefst 80 uitdagende missies bevat. Iedereen die weet te ontsnappen uit deze schimmige diepten, kan in multiplayergevechten als Octoling spelen.

Meer leuke games? Check hier een overzicht van de leukste Nintendo Switch games voor kinderen.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (7) en Jasmijn (5).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.