Reviews Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels Winacties

Spookslot, voor wie durft! + WINNEN

Spookslot, voor wie durft! + WINNEN 19 november 202110 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Spookslot van 999 Games

Ben je op zoek naar een spannend bordspel voor het hele gezin? Dan is het ontsnappingsspel Spookslot van 999 Games misschien wel iets voor jullie! Dit spel speelt zich af in een 3D-kasteel met bewegende valstrikken en rollende kogels. Durf jij het aan om dit spel te spelen?

Spookslot, voor wie durft

Er gaan al jaren geruchten over vreemde gebeurtenissen in een kasteel, het Spookslot. Het is tijd voor een grondig onderzoek en dit onderzoek mag jij gaan uitvoeren. Als paranormale detectives gaan jullie op pad. Wanneer jullie tot de ontdekking komen dat de geruchten waar zijn is het tijd om te ontsnappen van het op wraak belust spook. Jullie proberen te ontsnappen maar overal staan blokken en kom je valstrikken tegen. Wie bereikt als eerste de uitgang?

Bordspel Spookslot van 999 Games

De inhoud

Het bordspel Spookslot heeft een 3D-speelbord! Supertof, maar dit betekent ook aardig wat onderdelen. In de doos vind je o.a. het speelbord, een glow in the dark spook, 1 metalen kogel, 3 valstrikken, 1 torendak, 1 kogelmixer, 1 bovenverdieping, 2 kasteelmuren, 8 pionnen, 1 dobbelsteen, de spelregels en meer!

De inhoud

Hoe werkt het?

Voordat je het spel Spookslot kan spelen is het een kwestie van het speelbord in elkaar bouwen. Dit lijkt een heel gedoe, want hoe krijg je dat uiteindelijk weer in de doos? Gelukkig zitten er hele duidelijke omschrijvingen bij om dit probleem op te lossen, superhandig! Anyway, wij bouwden het bordspel in elkaar en dat ziet er tof uit, niet?

Spookslot

Maar hoe speel je het spel Spookslot nou precies? Om de beurt gooi je met de dobbelsteen en probeer je de beste route naar de uitgang te vinden. Kom je echter op een veld in de gevarenzone, dan komt het spook van Spookslot in actie. En het spook heeft niet het beste met je voor! Nee, dit spook activeert één van de vele valstrikken. Misschien wordt je wel door een kogel geraakt of omver gegooid door een boekenkast. In dat geval doe je van schrik een aantal stappen terug, maar zo duurt ontsnappen wel langer. De speler die als eerst de uitgang bereikt heeft het spel gewonnen.

Spelen

Spookslot van 999 Games is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar oud, is te spelen met 2 tot 6 spelers en is ideaal als bordspel voor de hele familie. Eén spelletje duurt ongeveer 25 minuten.

Onze ervaring met Spookslot

Wij kregen Spookslot van 999 Games toegestuurd om onze ervaring met jullie te delen. Fenna (7 jaar) is groot fan van spelletjes, dus samen gingen we aan de slag met Spookslot. Al bij het bouwen riep Fenna meerdere keren: Dit is leuk, wat gaat er gebeuren?’. De spanning zat er dus direct goed in. Het in elkaar bouwen van het spel duurde ongeveer 10 minuten. De handleiding is heel duidelijk, bouw het spel in elkaar en let goed op dat je de zelfde kleur stippen bij elkaar hebt staan:

In elkaar bouwen

Verder is het een kwestie van in elkaar schuiven en het spook met kogel op de toren plaatsen. Al snel heb je een prachtig bordspel staan.

Spookslot van 999 Games

Jamie (8) en Fenna (7) waren meteen onder de indruk en konden niet wachten om te beginnen. Maar het bordspel ziet er niet alleen mooi uit, het spel is ook heel spannend. Loop over de voetjes op het speelbord om bij de uitgang te komen, maar sta je op rode voetjes? Dan wordt jij door het spook misschien wel uit het spel gekogeld. In het spook zit namelijk een kogel die geactiveerd kan worden. Aan welke kant van het spel de kogel naar beneden komt is nog maar de vraag. Probeer dus rode voetjes te vermijden en zo snel mogelijk bij de uitgang te komen.

Het spook en de kogel

Dit is trouwens ook het eerste spel waarbij een duidelijk handleiding zit om het spel weer in de doos te krijgen, echt fantastisch! Waar we eerder wel eens hebben lopen klooien om alle spelonderdelen weer in de doos te krijgen. Bij Spookslot van 999 Games is dat geen probleem!

Opruimen

Win het spel Spookslot!

Leuk nieuws! We mogen namelijk één van jullie blij maken met het spel Spookslot. Kans maken op deze set is heel eenvoudig, je hoeft enkel de onderstaande stappen te doorlopen:

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op de prijs en vertel voor wie je het pakket wilt winnen!

Extra kans maken?
– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar wordt op zaterdag 27 november 2021 bekendgemaakt.

Ook leuk om te lezen: Keer op Keer Kids

Hebben jullie het bordspel Spookslot van 999 Games al eens gespeeld?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

10 comments

  1. Vroeger was dit 1 van mijn favoriete spellen, maar gek genoeg ontbreekt deze nog in onze spellenkast. Ik maak heel graag kans mijn kinderen ook kennis te mogen laten maken met dit leuke en spannende spel! 🤩❤️🏰👻🤞🏼🍀

  2. Geen Facebook dus doe graag mee via de site en instagram.
    Dit spel ontbreekt nog in onze spelletjes kast dus zou het leuk vinden om deze toe te kunnen voegen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.