Games en Elektronica Reviews Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury | Review

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury | Review 23 februari 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Yess, wij zijn enorme fan van Super Mario! Wij hebben al jaren een Nintendo Switch in huis en onze favoriete spellen zijn bijna allemaal Mario-spellen. Natuurlijk Mario Kart, maar ook Super Mario Party. En ook het nieuwste spel van Mario hebben we in huis. We vertellen jullie vandaag alles over Super Mario 3D World + Bowser’s Fury!

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

We vertelden jullie onlangs al meer over Super Mario 3D World + Bowser’s Fury. Dit spel is sinds 12 februari 2021 te koop in Nederland. Deze moderne versie van Super Mario 3D World bevat coöp-gameplay (multiplayerstand) in allerlei creatieve levels. Mocht je denken dit spel komt mij bekend voor, dat kan want dit spel werd oorspronkelijk uitgebracht voor de Wii.

Het spel bestaat uit twee onderdelen. Zo kan je spelen met maximaal 4 spelers in Super Mario 3D World, maar je kan ook op pad met max. 1 vriend in Browsers Fury!

Super Mario 3D World

In het spel Super Mario 3D World + Bowser’s Fury gaan Mario, Luigi, Peach en Toad op avontuur om Sprixieland te redden. Bowser heeft de Sprixie-prinsessen gevangen genomen en jij gaat ze (samen met vrienden) bevrijden. Dit alles doe je in prachtig geïllustreerde 3D werelden. Verzamel genoeg sterren om een volgende wereld te ontdekken.

Verzamel genoeg sterren

En helemaal tof, de nieuwste power-up! Mario (en zijn vrienden) kunnen kat worden. En als kat is het makkelijker om op hoge obstakels te klimmen. Zo kan je alle extra’s in de werelden ontdekken.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury
Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Heb je geen vrienden of familie in de buurt die met je mee willen spelen? Dan kan je ook online spelen (mits je Nintendo Switch online hebt aangeschaft).

Browsers Fury

In het onderdeel Browsers Fury kan je alleen of met een vriend Browser Jr. helpen om zijn vader weer normaal te laten worden. Ren en spring over allerlei eilanden om de mysterieuze kattenzonnen te verzamelen en neem het vervolgens op tegen de kolossale Furie-Bowser.

Bowsers Fury
Bowsers Fury
Bowsers Fury

Wat vinden wij van Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Als je fan bent van alle Mario spellen dan is het natuurlijk lastig om hier niet heel positief over te zijn! Wij kregen het spel om te testen, maar hadden een kleine uitdaging. Wij wilden dit thuis alle vier spelen, maar onze Joy-cons waren niet meer los te gebruiken. Dat was dus eerst snel nieuwe Joy-cons aanschaffen. Toen die in huis waren zaten we direct met zijn allen voor de televisie, spelen maar!

Super Mario 3D World

Als je begint te spelen, zeker met 4 spelers, dan is het 3D stuk wel even wennen, maar in ons enthousiasme raakte wij eigenlijk al vrij snel op elkaar ingespeeld. Jamie (8) en Fenna (6) moesten even leren niet keihard vooruit te rennen, maar daarna waren we op dreef. Al snel ontdek je dat elk karakter zijn eigen talent heeft, wat nog wel tot discussie heeft geleid want ja wie mocht dan Mario spelen?

Mario kat

In het spel verzamel je per spel groene sterren en stempels. Dit maakt het extra uitdagend, zo zijn er diverse levels waar wij nog niet alle sterren hebben gevonden. En ook de stempelkaart is extra uitdagend, want hoe leuk zou het zijn als je alle stempels weet te verzamelen.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury (12)

Bowser’s Fury is hier nog minder favoriet, maar dat komt eigenlijk alleen omdat je het met 1 of 2 spelers kunt spelen. Wij spelen graag met zijn 4en. Maar ook Bowser’s Fury is fantastisch opgezet, een mooie open wereld met een leuk verhaal. Lukt het jou om alle kattenzonnen te verzamelen? Je bent er wel even zoet mee!

Wij hebben eigenlijk maar één echte conclusie. Als je fan bent van Super Mario koop dan gewoon Super Mario 3D World + Bowser’s Fury! Wij zijn er vrij zeker van dat dit eigenlijk geen miskoop kan zijn!

Heb jij Super Mario 3D World + Bowser’s Fury al in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.