Knutselen en Educatief Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

Waarom Super Sand (speelzand) zo leuk is!

Waarom Super Sand (speelzand) zo leuk is! 5 mei 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 30 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (7 jaar) & Fenna (5 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Super Sand

Heb je ook zo’n  hekel aan al dat zand dat je huis in wordt gelopen? Schoenen die je oppakt waar vervolgens nog een Himalayagebergte aan zand uitstroomt? Dan is Super Sand, oftewel binnenzand, een oplossing! Je hebt er geen zandbak voor nodig, je zet je kinderen op een stoel geeft ze Super Sand en ze hebben uren speelplezier.

Wat is Super Sand?

Super Sand is zand waarmee kinderen in huis kunnen spelen. Dit kan natuurlijk met normaal zand ook, maar of je dat moet willen? Hier hebben we inmiddels al enkele jaren een koffer Super Sand van Goliath in huis. En dat vinden wij niet erg, want dit zand is antibacterieel, van natuurlijke materialen & glutenvrij! Hier kan je kinderen gerust mee laten spelen.

Super Sand Proberen

Wat maakt het zo leuk?

Dat Super Sand veilig is om mee te spelen is natuurlijk wat ons betreft het aller belangrijkste. Maar dit speelzand heeft nog veel meer voordelen!

Antibacterieel, van natuurlijke materialen & glutenvrij

Het is natuurlijk altijd fijn om te weten dat het zand gewoon schoon en veilig is. Zand in een zandbak buiten is natuurlijk een heel ander verhaal. Ik denk niet dat we willen weten in welke staat dat kan verkeren. Dus laten we het maar bij schoon en veilig houden!

Licht, luchtig & zacht

Het zand heeft een lichte kleur en de structuur van het zand is heel luchtig. Daarnaast is het lekker zacht dus makkelijk door elkaar te kneden. Of heerlijk uit elkaar te plukken, dat vond Fenna echt prachtig!

Super Sand Plukken

Stoft niet en plakt niet aan de handen

Het zand glijdt zo van je handen af, plakt niet en wordt niet kleverig! Blijft er wel iets zitten dan is het er ook zo weer af. Geen last van echt zand onder je nagels wat er uren later nog zit.

Ideaal voor binnen (in de herfst en winter)

Hier zou ik het niet in mijn hoofd halen om een zandbak of een emmer zand in huis te zetten, maar Super Sand daar laat ik ze gewoon hun gang mee gaan. Ideaal voor binnen, want het is zo weer opgeruimd.

Ook leuk om te lezen: Barbecue Party van Goliath

Geen enorme knoeiboel

Wat ik al zei, je ruimt het eenvoudig op. Zand dat op de grond terecht komt pak je zo op omdat het wat aan elkaar kleeft. Dus als de kinderen zelf ook een beetje opletten blijft alles gewoon schoon.

Goed voor de motoriek en creativiteit!

Spelen met zand en de bijbehorende accessoires stimuleert de motoriek en de creativiteit. Als ie zie wat de kinderen hier allemaal van het zand maken/ in het zand zien. Heel bijzonder!

Super Sand

Urenlang speelplezier

En met recht: het levert echt urenlang speelplezier op. De kinderen hebben zeker 1,5 uur zitten spelen en vragen er steeds naar.

Hier is het dus een grote hit, ik moet bekennen dat Super Sand niet goedkoop is. Overigens ben ik van mening dat het zeker je geld waard is. Ook bij de Action verkopen ze binnenspeelzand, maar de kwaliteit hiervan is toch beduidend minder.

Spelen jullie kinderen wel eens met Super Sand?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 30 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (7 jaar) & Fenna (5 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.