Reviews Speelfiguren en Voertuigen

Swingen met de nieuwe L.O.L Surprise! Remix Pets

Swingen met de nieuwe L.O.L Surprise! Remix Pets 22 november 2020Leave a comment

Karlijn is gastblogger bij Alles Over Speelgoed. Zij is 34 jaar, getrouwd en moeder van twee dochters: Laurie (4) en Vayen (8).

L.O.L Surprise! Remix Pets

Maak kennis met de nieuwe muziekvrienden Country Cow, Rappakeet en Disco Doggie! Ze maken onderdeel uit van de nieuwe L.O.L reeks; de Surprise! Remix Pets. Het zijn allerlei verschillende dieren met echt haar en ze vertegenwoordigen elk een muziekgenre. En natuurlijk brengen ze weer allerlei ‘surprises’ met zich mee.

Wie zijn de L.O.L Surprise! Remix Pets?

Het verhaal gaat dat de Pets een concert willen bijwonen, maar er mogen geen huisdieren naar binnen. Dus trekken ze hun nieuwe vermommingsoutfits aan, waardoor ze net poppen lijken. Nu kunnen ze naar binnen glippen. Ze sluipen backstage voor het ultieme concert, de – So Extra – Tour, maar ontdekken dat alle songteksten zijn geremixt. Er zijn 12 Party-Pets om te verzamelen, maar welke er in je verpakking zit, is natuurlijk nog een verrassing.

Wat zit er in de verpakking?

De verpakking van de L.O.L Surprise! Remix Pets is op zichzelf is al een cadeau. De verrassingen komen in de vorm van een stereo-installatie en er zit zelf een ‘echt’ cassettebandje bij (jeugdsentiment!). Alle pets zijn ge├»nspireerd door verschillende muziekstijlen; pop, rock and roll, R&B en country). Ze komen allemaal met een eigen outfit en een eigen muziekinstrument. Er zijn populaire, chique, zeldzame en extreem zeldzame dieren.

Wij pakken Coo Bird uit, een van de Petz uit de Rock Club. Met haar zwarte en felgroene haarkleur is ze de leadzanger van de band. Ze komt met een microfoon en microfoonstandaard. Ook pakken we een coole outfit, zonnebril, drinkfles en twee schoenen uit. De stereo-installatie is ook gelijk een podium, want met behulp van een opzetstukje kan Coo Bird binnenin of bovenop de installatie zingen.

Naast dat je de L.O.L Surprise! Remix Pets kunt aankleden, valt er ook nog een raadsel op te lossen. Zoals je hierboven al las, zijn alle songteksten zijn geremixt. Je kunt de juiste songtekst achterhalen door tape uit het cassettebandje te trekken, daarop kun je de missende woorden van de songtekst vinden. Door alle songtekstbladen te verzamelen, kun je het hele nummer onthullen.

Maar dat is nog lang niet de laatste surprise, als je alle 12 Pets hebt verzameld kan je van alle stereo-installaties een heuse boombox bouwen door alle verpakkingen met elkaar te verbinden, dan heb je ook alle songteksten. En oh ja, als je ze onderdompelt in ijswater, krijgen ze een mooie tatoeage. Kortom weer hele slimme marketing van L.O.L. want mijn meiden roepen alweer om de volgende; het liefst natuurlijk de ultra zeldzame Major Squirrel & Sqeak Minor.

Karlijn is gastblogger bij Alles Over Speelgoed. Zij is 34 jaar, getrouwd en moeder van twee dochters: Laurie (4) en Vayen (8).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.