Games en Elektronica

Taxi Chaos | Haast je door de straten van New Yellow City

Taxi Chaos | Haast je door de straten van New Yellow City 1 maart 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 37 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Taxi Chaos

Er is een nieuwe game verschenen! Eentje die ons héél erg leuk lijkt! Taxi Chaos is vanaf nu digitaal beschikbaar en komt op 22 april fysiek uit op PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. In deze moderne versie van de klassieke taxigames verdienen spelers hoge bedragen door klanten met succes op te halen en af te zetten op de bestemming van hun keuze. Haast je door de straten van New Yellow City om de gekste klanten op te pikken en ze zo snel mogelijk op tijd af te zetten.

Taxi Chaos

In Taxi Chaos draait alles om snelheid. Alles is geoorloofd om de passagier zo snel mogelijk naar de plaats van bestemming te brengen! Als speler kun je extra geld verdienen met riskant rijgedrag. Denk hierbij aan ‘near misses’ of racen met je turbo. Ook kun je sprongen maken om zo de snelste routes door New Yellow City te ontdekken. Maar pas op want als je een andere auto raakt ben je je opgebouwde combo meteen weer kwijt.

Taxi Chaos

“Het is twee decennia geleden dat we een nieuwe game zagen dat zich richtte op het avontuurlijke leven van een taxichauffeur.”, aldus Jorden Stocx, Lead Game Designer van Taxi Chaos. “Dit is natuurlijk geen direct vervolg op de klassiekers. Desalniettemin hopen we dat spelers Taxi Chaos zullen verwelkomen als een leuke en frisse kijk op dit lang verloren gewaande genre.”

Verschillende auto’s

Spelers kruipen achter het stuur van een breed scala aan vrij te spelen taxiwagens, elk met hun eigen verschillende kenmerken. Race door de binnenstad in de sterke muscle car of scheur over de West Side Highway in de hypersnelle supercar. Spelers ontdekken een kleurrijke en uitgestrekte stad. Deze heeft veel door New York geïnspireerde locaties.

Taxi Chaos

Verschillende spelmodi

Test je rijvaardigheid en verbeter ze in drie verschillende spelmodi. Ga voor de klassieke ervaring in Arcade-modus. Of cruise in je eigen tempo in Free Roam of ga voor een echte uitdaging in Pro-modus! Spring in je taxi en race je een weg naar de top van de ranglijsten!

Taxi Chaos is nu digitaal beschikbaar. De game komt op 22 april fysiek uit voor PlayStation 4 voor 29,99 en voor Nintendo Switch voor € 34,99.

Taxi Chaos

Meer gamen op de Nintendo Switch? Lees hier onze lijst met de allerleukste spellen voor kinderen!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 37 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.