Knutselen en Educatief Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar

Tekenen met water – Low budget tip!

Tekenen met water – Low budget tip! 12 maart 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Tekenen met water

Je kindje lekker laten kleuren zonder het gevaar dat hij of zij de meubels ondertekent? Dan is dit echt wat voor jullie. Tekenen met water is echt ideaal, en ik heb ook nog eens een hele fijne low budget tip voor je!

Tekenen met water

Hoe werkt het dan? Je krijgt een kleurboekje met een aantal kleurplaten erin en een stift. In die stift doe je water. Je gaat met de stift over de kleurplaten en dan verschijnt er een kleurige tekening. Dit blijft een paar minuten mooi. Daarna droogt de tekening weer op en kun je weer overnieuw beginnen. Jonge kinderen vinden het helemaal niet erg om vaak iets te herhalen dus vooral voor jonge kinderen is dit ideaal speelgoed. Ons zoontje heeft deze boekjes sinds hij 2,5 is en hij heeft er nog steeds plezier van.

Deze manier van kleuren/tekenen heeft een aantal voordelen wat mij betreft. Het grootste voordeel is, dat als je met je pen ergens anders op tekent, het oppervlak slechts een beetje vochtig wordt. De meubels zijn dus veilig! Voor oudere kinderen denk ik dat het snel verveelt, omdat het dus wel steeds dezelfde kleurplaten zijn. Maar voor peuters is het zeker een aanrader! Ik vind het overigens ook erg makkelijk om mee te nemen op visite of naar een restaurant of dergelijke.

AliExpress

Helaas zijn sommige van deze boekjes best prijzig. Bij bol.com vond ik vier kleurplaten voor 7,99. Dat vind ik persoonlijk best prijzig. Bij Action ben ik ze nog niet tegen gekomen. Gelukkig is daar AliExpress. Daar heb je boekjes voor slechts €3,84 per stuk. Er zijn allerlei soorten. Eentje met voertuigen, dieren, een versie met elfjes bijvoorbeeld. Maar je kunt de boekjes ook gebruiken om te leren tellen of het alfabet te leren. Echt heel erg leuk!

Dit wilde ik graag met jullie delen, als echte AliExpress-fan! Lowbudget urenlang speelplezier, wat wil je nog meer?!

Pinterest - Tekenen met water

Tekenen met water

3.58
9.3

Prijs

10.0/10

Kwaliteit

9.0/10

Speelplezier

9.0/10

Pros

  • Goedkoop
  • Geen rommel

Cons

  • Weinig variatie

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.