Games en Elektronica

The Addams Family: Huize Herrie | Hilarische griezelgame!

The Addams Family: Huize Herrie | Hilarische griezelgame! 10 juni 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 37 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

The Addams Family: Huize Herrie

Vinden jullie The Addams Family ook zo tof? Deze iconische spookachtige familie krijgt een eigen videogame! The Addams Family: Huize Herrie verschijnt net op tijd voor Halloween op PlayStation, Nintendo Switch, Xbox en pc. De game is een samenwerking van Metro Goldwyn Mayer (MGM), Outright Games en ontwikkelaar PHL Collective.

The Addams Family: Huize Herrie

In de hilarische 3D platform adventure game The Addams Family: Huize Herrie speel je als Wednesday, Pugsley, Gomez en Morticia. Dat kan ook in 4-speler co-op. Zo kan de hele familie samen huiveren! Help de Addams Family hun villa te redden van een mysterieuze bezoeker die erop uit is alles over te nemen. Verken de villa’s donkerste hoekjes en ontdek diens magische mysteries. Onthul geheimen door gebruik te maken van de speciale vaardigheden van elk personage.

Daaronder zijn onder meer Gomez’ Mazurka Saber en Wednesdays huisdier octopus Socrates. Los samen puzzels op en ontdek relieken die meer zullen onthullen over de geschiedenis van de villa.

Kenmerken:

  • VERVOEG DE FAMILIE – Ontdek de geschifte wereld van de Addams Family in een origineel verhaal gebaseerd op de geanimeerde filmfranchise!
  • RED DE VILLA – Puzzel de rijke geschiedenis van de Addams Family-villa bijeen in de 3D platforming adventure game
  • COMPETITIEVE MINI GAMES – Spring, bots en race je een weg richting overwinning!
  • SOLO OF SAMEN – Verken de Addams-villa in je eentje of tot en met vier spelers op hetzelfde scherm!
The Addams Family: Huize Herrie

The Addams Family: Huize Herrie is de eerste Addams Family-videogame die sinds 2001 op een console wordt gelanceerd. De franchise, die debuteerde als een stripverhaal, heeft tv-series, films, strips, speelgoed en verzamelobjecten geïnspireerd gedurende de meer dan 80 jaar van angstaanjagende populariteit. De familie keerde terug in 2019 met de geanimeerde ‘The Addams Family’, met een cast vol sterren en een enorm succes, dat wereldwijd meer dan $200 miljoen opbracht. Een vervolg ‘The Addams Family 2’ komt naar verwachting in oktober 2021.

De game wordt later dit jaar digitaal en in de winkel gelanceerd voor Nintendo Switch, PlayStation, Xbox en pc.

Meer gamen? Ken je Pokémon Snap al?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 37 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.