Boeken, School en Vrije tijd Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Spellen en Puzzels

TipToi | De wereld van de dinosaurussen

TipToi | De wereld van de dinosaurussen 11 mei 2022Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

TipToi - De wereld van de dinosaurussen

Jamie en Fenna zijn inmiddels al te oud voor TipToi, maar jarenlang hebben ze er heel veel plezier aan beleefd. En toen ik het boek TipToi | De wereld van de dinosaurussen voorbij zag komen kon ik niet anders dan op onderzoek uitgaan! Kleine kinderen zijn vaak gek op dinosaurussen en in combinatie met Tiptoi is dit ongetwijfeld een aanrader!

Wat is Tiptoi?

Even terug naar het begin, want misschien heb je wel geen idee wat Tiptoi is. Tiptoi is een innovatief leersysteem dat is ontwikkeld door Ravensburger. Het is een leersysteem voor kinderen die spelenderwijs de wereld kunnen ontdekken. Je hebt een oranje digitale stift waarmee je op een afbeelding of tekst ’tipt’. Vervolgens laat de pen je geluiden, teksten of muziek horen!

Tiptoi Startersset - Spelletjes voor kleuters

TipToi – De wereld van de dinosaurussen

Tiptoi heeft in de loop der jaren heel veel verschillende boeken uitgebracht. Boeken met verschillende onderwerpen en op verschillende niveaus. Het nieuwste Tiptoi boek is het boek TipToi | De wereld van de dinosaurussen! Dit boekt helpt kinderen om meer te ontdekken over deze uitgestorven dieren. Wat is een dinosaurus eigenlijk precies? Hoe jaagden de vleeseters en hoe groot werden de planteneters? Kan je op dit moment nog ergens dinosaurussen zien of niet?

De wereld van de dinosaurussen

Met dit Tiptoi boek reizen kinderen terug in de tijd. Ze leren spannende weetjes en beantwoorden verschillende vragen. Kinderen leren spelenderwijs meer over het leven van miljoenen jaren geleden en ontdekken wat fossielen zijn en leren meer over de oertijd. En dit allemaal door talloze geluiden, spellen en liedjes! Dit boek is geschikt voor kinderen van 4 tot 7 jaar oud.

TipToi - De wereld van de dinosaurussen

Let op! Om gebruik te kunnen maken van TipToi – De wereld van de dinosaurussen heb je de Tiptoi stift nodig. Deze stift moet apart aangeschaft worden en zit niet bij dit boek.

Wist je trouwens dat dit niet het enige Tiptoi dinosaurus boek is? Je hebt ook nog de Tiptoi Expeditie Weten Dino’s (voor kinderen van 7 tot 10 jaar oud) en Tiptoi Pocket Kennis Dinosauriërs (voor kinderen van 4 tot 7 jaar oud).

Ben je benieuwd naar onze ervaringen met (andere) Tiptoi boeken? Je leest ze hier!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.