Knutselen en Educatief Reviews Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Verlopen winacties

Totum Charms & Bracelets

Totum Charms & Bracelets 13 oktober 20218 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Zelf bedelarmbandjes met een heleboel coole bedels! Dat kan met de Totum Charms & Bracelets set! Wij hebben deze set voor je getest! Lees snel verder!

Totum Charms & Bracelets

De Totum Charms & Bracelets set is geschikt voor kinderen van 5 jaar en ouder. Je kan de armbanden versieren met 72 puffy stickers en 32 puffy stickers gevuld met glitters. Er zitten ook rubberen ringetjes bij zodat je de bedels ook kan gebruiken om andere items zoals bijvoorbeeld je potlood kan versieren. Je kunt twee soorten armbanden maken. Je kunt de bedels met de gaatjes aan de zijkanten aan elkaar schakelen en zo een armbandje maken. Of je gebruikt de bedels met een gaatje aan de bovenkant. Door de opening doe je een ringetje heen en zo maak je het aan het armbandje vast. Als een echte bedelarmband dus!

Wat vonden wij van de set?

Wij gingen aan de slag met Spencer (6) en Jasmijn (4). Zodra we het doosje van de Totum Charms & Bracelets set openging, waren de kinderen al gelijk enthousiast. Alle bedels zien er dan ook enorm kleurig en vrolijk uit. Aan de slag! Helemaal alleen konden de kinderen het nog niet, maar met behulp van mijn man en mij werden de meer fleurige armbanden gemaakt. Er zijn ontzettend veel bedeltjes, dus je kunt echt je flink uitleven. Superleuk!

Meer Totum? Lees hier onze review over de Totum Bracelet Lacing Factory.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

8 comments

  1. Wat een leuke winactie! Mijn dochter zou zich hier uren mee kunnen vermaken. En ik weet zeker dat ook haar grote broer haar dan even komt helpen ๐Ÿ˜๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€

 1. Zo dan, wat leuk zeg. Echt iets voor Milou van 6 jaar. Zij is dol op sieraden. Oorbellen, armbandjes, een ringetje, ze vindt alles geweldig. Zit zelfs in oma’s sieradendoosje te neuzen of er iets van haar gading bijzit, hilarisch !! Wat zal ze in haar nopjes zijn met deze set van Totum….

 2. Mijn jongste kleindochter is gek op knutselen.
  Ik maak haar vast heel blij met deze prachtige doos, om bedelarmbandjes te maken.
  Ik volg bloglovin, heb verder geen Social Media (privรฉredenen).
  Heel graag maak ik een kansje.

 3. Wat een leuke winactie! Mijn dochter zou zich hier uren mee kunnen vermaken. En ik weet zeker dat ook haar grote broer haar dan even komt helpen ๐Ÿ˜๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.