Knutselen en Educatief Reviews Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

Totum – Jarige Job Perlea | Review

Totum – Jarige Job Perlea | Review 24 oktober 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Totum - Jarige Job Perlea 9

Heerlijk zelf aan de slag met kralen en ook nog eens het goede doel steunen? Dat kan met de Jarige Job Perlea set van Totum! Vandaag vertellen we je alles over deze set. Lees snel verder!

Totum – Jarige Job Perlea

Totum bestaat 25 jaar en dat moet gevierd worden. En hoe vier je dat beter dan door de feestvreugde te delen met een goed doel. Totum heeft de handen ineen geslagen met Stichting Jarige Job. In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

Met de aankoop van een Totum – Jarige Job Perlea set steun jij ook de Stichting Jarige Job. Voor elk verkocht product doneert het knutselmerk Totum namelijk ook een exemplaar aan Stichting Jarige Job, zodat zij deze kunnen gebruiken in de verjaardagsboxen die zij weggeven. Is dat niet tof?!

Wat vonden wij van de set?

Met Perlea van Totum kun je zelf aan de slag gaan met kralen. Je kunt er van alles van maken, zoals kettingen, armbanden, ringen en ga zo maar door. Je krijgt allerlei soorten kraaltjes. Hele kleintjes in verschillende kleuren, maar ook kraaltjes met letters erop en in allerlei vormpjes. Daarbij krijg je draad en elastiek en je kunt aan de slag!

Spencer en Jasmijn zijn helemaal gek van knutselen, dus de sets van Totum zijn hier altijd erg populair. Toen ze samen aan de slag mochten om armbandjes te maken, waren ze erg enthousiast. Vooral de kraaltjes met lettertjes vonden ze erg leuk, omdat ze zo naamarmbandjes konden maken. Superleuk! Ook zit er een beschrijving bij voor armbandjes met meerdere lagen en coole patronen. Dat was voor onze kinderen (6 en 4) nog iets te ingewikkeld. Deze bewaren we voor als ze ietsje ouder zijn. Al met al is het een hartstikke leuke set waar de kinderen uren plezier van kunnen hebben! En dat voor een zacht prijsje, waarmee je ook nog eens het goede doel steunt. Ideaal!

Meer Totum? Lees hier alles over Tropical Zoo.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.