Bouw en Constructie Verlopen winacties

Twickto Aviation 1 + WINNEN (GESLOTEN)

Twickto Aviation 1 + WINNEN (GESLOTEN) 27 juli 201915 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Twickto Aviation 1 - de inhoud

Ken jij Twickto al? Constructiespeelgoed dat je aan alle kanten kunt koppelen? Toen Gert-Jan (het brein achter Twickto) dit soort speelgoed niet kon vinden in de winkel besloot hij het zelf op de markt te brengen. En daar zijn hele toffe bouwsets uit voort gekomen, waaronder de Twickto Aviation 1. Deze bouwset werd in 2018 genomineerd voor de verkiezing Speelgoed van het Jaar!

Wat is Twickto?

Mocht je Twickto nog niet kennen dan is het tijd om even kennis te maken! Het Twickto speelgoed valt in de categorie bouw- en constructie speelgoed. En in die categorie vallen o.a. DUPLO, K’NEX, Kapla en LEGO. Twickto is daar sinds 2015 aan toegevoegd. Het zijn symmetrische blokken die je aan alle kanten kunt koppelen, zoals te zien op de foto hieronder.

Twickto Aviation 1 - bouwen

Twickto Aviation 1

De Twickto Aviation 1 is één van de vele bouwsets. Meteen wel een hele uitgebreide bouwset, want met deze set bouw je wel drie verschillende voertuigen. Je kunt er een vliegtuig, helicopter of een spacecraft. Deze bouwset bevat ook meer dan 320 onderdelen! Met deze set ben je dus niet zo maar uitgespeeld!

Twickto Aviation 1

Ook de vakjury van de Speelgoed van het Jaar 2018 verkiezing was heel enthousiast over de Twickto Aviation 1:

Met Twickto kun je heel snel indrukwekkende grote bouwwerken maken, die je vervolgens weer makkelijk uit elkaar kunt halen. Leuk dat er vier modellen met de bouwstenen uit de doos gemaakt kunnen worden.

Vakjury – Speelgoed van het Jaar 2018

Wil je lezen of wij na het testen ook nog enthousiast waren? Lees dan onze eerdere Twickto Aviation 1 review!

Winnen

Vorig jaar hebben wij zelf de Twickto Aviation 1 al mogen testen en nu gaan we een set weggeven! Hoe tof is dat? Kans maken op deze bouwset doe je door de onderstaande stappen te doorlopen!

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie. 
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt en vertel waarom

Extra kans maken?
– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar wordt op zondag 4 augustus 2019 bekendgemaakt.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

15 comments

 1. Dit zou zeker iets voor m’n zoon zijn. Uitdagend bouwmateriaal..dat gaat ‘m wat uurtjes plezier geven en daarna spelen !

 2. Wat een prachtige actie om kennis te maken met dit constructie speelgoed. Mijn ‘oudste’ kleinzoon is gek van bouwen en construeren> Ik doe graag mee met deze actie

 3. Dit is echt iets voor mijn zoontje. Hij houdt van constructiemateriaal en voertuigen. Dit heeft het allemaal. Wat fijn dat je meerdere modellen kan maken, dit houdt hem wel even zoet.

 4. Wat ziet dit er geweldig goed uit, heerlijk zou het zijn om het plezier in de ogen van mijn kleinzoon te zien tijdens het bouwen met deze fantastische Twickto Aviation 1 . Ik doe super graag mee om een kansje te wagen voor mijn kleinzoon en hem zo een prachtig cadeau te kunnen geven !!

 5. Ik heb geen instagram , twitter en facebook. maar zou graag meedoen voor mijn kleinzoon.
  Hoop dat dat mag. Volg wel op Bloglovin.

 6. Heel graag doe ik mee voor mijn kleinzoon. Hij is eind augustus jarig en dit zou een schitterend cadeau zijn.
  Ik heb alleen geen Social Media(Om privéredenen), maar volg op Bloglovin, waar ik heb geliked en geloved.
  Hoop ook mee te mogen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.