Televisie & film

Ugly Dolls, nieuwe animatiefilm!

Ugly Dolls, nieuwe animatiefilm! 18 juni 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 36 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (4) en Jasmijn (2).

Ugly Dolls

Vanaf 31 juli kun je in de bioscoop genieten van een nieuwe film: Ugly Dolls. Deze animatiefilm vertelt het verhaal van de knuffels en poppen in UglyVille.

Ugly Dolls

De film draait om Moxy en haar vriendjes in UglyVille. Hier wonen poppen die niet helemaal goed gelukt zijn in de fabriek. Deze poppen eindigen dus niet bij kindjes thuis, maar belanden in UglyVillle. Onder hen ook Moxy en haar vrienden. Ze zijn gelukkig in UglyVille, waar gekheid wordt bewonderd, abnormaal de norm is en schoonheid niet enkel van je buitenkant afhangt.

Ugly Dolls

Toch heeft Moxy in Ugly Dolls een droom. Ze wil de knuffel van een echt kind worden. Samen met haar vrienden gaat ze op onderzoek uit. Ze willen naar de echte wereld, maar stuiten op iets anders: PerfectionVille. Daar is de perfectie Lou de baas. Hij vindt dat enkel perfecte poppen de overstap naar de mensenwereld mogen maken. Moxy en haar vrienden doen dus alles wat ze kunnen om hun droom waar te maken. Zal het hen lukken om Lou en de andere perfecte poppen te overtuigen?

Stemmen

In de Engelstalige versie van Ugly Dolls zijn de stemmen van onder andere Kelly Clarkson, Pitbull, Ice-T, Nick Jonas, Janelle Monáe en Emma Roberts te horen. Uiteraard zijn er voor de Nederlandse versie ook sterren gestrikt! Vajèn van den Bosch (zangeres, actrice) neemt de rol van “Moxy” voor haar rekening. Jamai Loman (zanger, presentator en musicalacteur) vertolkt de rol van “Lou” en Défano Holwijn (YouTuber, rapper en acteur) spreekt de rol in van “Ugly Dogg”.

De film wordt uitgegeven voor filmdistributeur The Searchers. Ugly Dolls duurt 87 minuten en is geschikt voor alle leeftijden.

Deze zomer naar de film? Je kunt ook naar Duck Duck of de eerste film van Juf Roos.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 36 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (4) en Jasmijn (2).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.